můžete mi prosím někdo poradit ? Mám stránku "1", na ní tabulku s daty a tlačítko, které mi otevře okno "2" pomocí window.open :
- Kód: Vybrat vše
window.open('nova_zakazka.asp?strZakazka=<%= session("id_zakaznika") %> ','_blank', 'toolbar=no, menubar=no, scrollbars=yes, width=710px, height=850px');
Na tomhle nově otevřeném okně "2" vyplním ve formu nějaký údaje a kliknutím na tlačítko se mi otevře okno "3" a pomocí window.close se zavře okno "2".
- Kód: Vybrat vše
<script type="text/javascript">
window.open('zakazkac.asp ','_blank',' toolbar=no, menubar=no, scrollbars=yes, width=710px, height=850px');
window.close();
</script>
Na okně "3" vyplním další údaje, uložím je a okno zavřu. Já bych ale potřeboval aby se mi při uzavření okna "3" aktualizovaly data v tabulce na stránce "1". Stačí mi když se znova odešle form na stránce "1" pomocí : window.opener.document.jmeno_formu.submit();. To mi ale nefunguje, protože okno "3" bylo otevřelo z okna "2" a ne ze stránky "1". Já bych potřeboval vědět jestli nějakým způsobem jde aby okno "3" zdědilo po okně "2" to, že bylo otevřeno pomocí window.open... .
Snad jsem to vysvětlil srozumitelně.