Chrome - po aktualizaci - nové okno

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Prdelacek 27. 9. 2013 15:33

Dobrý den,

jen krátká otázka, ale pro mě celkem důležitá. Chci se zeptat, jak změnim, abych když dám CTRL + T, tak aby se mi objevilo nové okno. Teď tam je vyhledávač + často vyhledávané weby a jelikož nepoužívám PC sám a jsem muž, tak myslím že pochopíte, proč se Vás na to ptám.


Děkuji :oboze
Prdelacek
Junior

Odeslat příspěvekod PepiQ 27. 9. 2013 16:30

A nevyhovovalo by ti třeba řešení ve stylu najet na ten náhled nežádoucí stránky (do pravé horní části) a tam kliknout na křížek - s popiskem "Nezobrazovat na této stránce" - který se po chviličce objeví? :)

Říkáš, že ten PC užívá více lidí, čili když nesmažes historii, tak je to stejně hravě dohledatelný. Neuvažoval jsi chodit na tenhle typ stránek v anonymním módu? Spustíš ho kombinací (levý) CTRL + (levý) SHIFT + N ;-)

Anonymní mód neukládá historii a po zavření toho anonymního okna se Chrome tváří pro ostatní uživatele jako před tvojí "anonymní" relací. Samozřejmě, pokud přes tento mód něco stáhneš, tak se soubor na disk uloží, což není nic nečekanýho. Pro více informací viz:
https://support.google.com/chrome/answer/95464?hl=cs
PepiQ
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bari007 28. 9. 2013 12:13

Tři možnosti:
- pro návštěvu porna používej pornomód prohlížeče (formálně nazývaný jako incognito window v anglické verzi, v české asi anonymní okno)
- každému uživateli počítače vytvoř vlastní účet (ideální možnost, takhle by to totiž ve skutečnosti mělo zcela standardně být)
- vysvětli své drahé polovičce, že na pornu není nic divného
Bari007
VIP uživatel


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků