Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Bonovoxik píše:Takze co sa tyka vetraku je uplne tichucky. Ani newiem ze ho mam..
Teplo je primerane podla mna.. Vobec sa neprehrieva. !!! Tvar notebooku je super. Krasny tenky.. lahko prenosny. Ved za tu cenu by aj taky notebook mal byt. Hlavne sa mi paci tvar. Je super. Ale dost o tvare.. Mam tam vistu home premium a po niekolkych skuskach, mal som tam aj vistu business a XP a znova potom premium sa mi zdalo ze notebook je pomaly. Ale po dvoch dnoch som ho tak rozchodil ze slape ako hodinky. A mam vsetko na plnych detailoch. Naozaj som spokojny s tym displejom. Mozno ho moc vychvalujem ale fakt sa mi paci ake ma farby.. Ked som si kupoval notebook o znacku mi ani tak moc neslo. Nechcem to preklepnut ale myslim ze tento notebook je super volba.
Mal som pred tym notebook Asus. Ale ked sa troska nad tym zamylite ked Asus ma v ponuke nejakych 40 notebookov a Sony asi 7 tak su troska preciznejsi v kvalite tych notebookov ako ine znacky.. Viac sa venuju vyrobe toho daneho produktu ako pri inych zbnackach. Newiem ci som to rozumne napisal. A zase HP je skor znacka ktora sa venuje koncernom omnoho viac ako obycajnym ludom. Robia skor PC pre firmy. Ale aby to nevyznelo ze na nich nadavam. To je moj osobny nazor. Nic proti im nemam su to kvalitni vyrobcovia !!! No Sony je u mna momentalne lepsia znacka. To asi aj pre to ze mam notebook v takej pre mna velkej hodnote CCa 50 000,-
Co este chcete vediet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků