Moderátor: Moderátoři Živě.cz
sTebliczek píše:1080
1070Ti
1070
Evidentne vsichni tezi bitcoiny.
sTebliczek píše:nekde koupit nejaka graficka karta?
Přijde mi lepší koupit bazarovou 970/980 a doufat, že se trh do roka - dvou uklidní
hekrhy píše:Ten svět se zbláznil...
A co ty karty z druhé ruky např. z ebay, má to cenu zkoušet?
The Shitman píše:Bazarová karta navíc mohla někde v klídku a pohodě dva tři roky těžit a teď je z ní živá mrtvola. Jetou grafiku bych teď vybíral hodně opatrně.
BTW ani pád Bitcoinu by to myslím nějak zásadně neovlivnil. Těch měn je tolik, že by se těžaři jen víc zaměřili na ně. Nikdo nechce tratit, to stádečko karet si na sebe prvně musí vydělat.
Krovak84 píše:..
A nejlepší jsou ty jejich evidentně smyšlené důvody typu "nemám na hraní čas" "koupil jsem ntb" (jasně a proto jsem před měsícem investoval 12 litrů do GK, abych přestal hrát) a podobné šplechty.
..
Krovak84 píše:Tak to si nějak neumím představit, že bych vždycky rozprodával věci, na které nemám čas. Třeba mašinu a zbraně na zimu, páč na ježdění i na střelnici je blbý počasí, v létě zase prodat prkno, bo na horách (českých) nesněží a komp taky, jelikož v létě toho moc nenahraju atd.
P.S. Ber to jako nadsázku
Tak jsem včera spíše ze zoufalství a recese na jednom eshopu objednal GTX1060 6GB za něco přes 7200
KineCZek píše:Dnes odesilam dalsi varku. 1060/6GB ARMOR 8500Kc, 1080/11GHz/8GB GAMING+ 16900Kc mam opet skladem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků