Stránka 2 z 2

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2018 08:28
od santa999
Tak vyzkouším a uvidím, odpoledne dám vědět. Je divné že by dvě karty každá z jiného obchodu i jiný výrobce (Zotac vs Evga) hlásily stejnou chybu.

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2018 20:22
od santa999
Asi mam zaklety pc, nevite prosim co stimhle? zkusil sem origo instalacku a ze zoufalstvi sem zkusil dve stahnout a porad to same.

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2018 20:32
od mamm0th
Kamarád mi akorát včera psal, že při instalaci měl stejný problém a nic nepomáhalo. Až pak zjistil, že měl CD v mechanice a po vyndání mu to už šlo.

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2018 20:39
od santa999
Tak vytahnout cd by me nenapadlo, pohnul sem se dal a ted tenhle problem :-D

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2018 21:59
od Horst_
Neznám tuto desku tak snad toto pomůže.
Přepni v EFI
Boot Mode = UEFI na LEGACY
Secure Boot = DISABLED

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2018 23:18
od santa999
Taaaak už to frčí i grafika jede bez chyby :-D
Teď snad už poslední problém, mám 3 disky, 2x1tb a jedno SSD na systém a vidím jen ssd a jeden 1tb disk, přitom ve správci zařízení vidím všechny. Kde je chyba? Bios je taky vidí všechny.

-- 17. 1. 2018 23:22 --

Tak už ok musel sem ho přiřadit ručně, ale je zajímavé že jeden se přiřadil sám a druhý ne přitom jsou uplně stejný

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2018 15:52
od mmmjack
Ta kompatibilita s Ryzenem u W7 jde tedy obejít neinstalovanim aktualizaci?

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2018 16:50
od santa999
mě to házelo chyby hned na začátku bez aktualizací (instalačka stará minimálně 4 roky) a s gtx 1060 to nemluvilo vůbec.

Re: GTX1060 6Gb chyba 43

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 1. 2018 23:48
od atti.hombre
mmmjack - Ja som sa pri inštalácii W7 na Ryzen so žiadnou nekompatibilitou nestretol ... a inštaláciou novších KB nekompatibilite vyhol. Akurát existujú inštalačné média s w7 bez sp1 - a to problém robiť môže.