Stránka 1 z 1

No signal monitor

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 12. 2017 12:30
od Vohrejvator
Zdravím, včera mi počítač vyhodil chybu, že není připojen disk se systémem, vše fungovalo v podstatě správně. Otevřel jsem tedy čase, připojil SSDcko, zaplatit počítač, roztomilý se větráky, ale nic se nestalo. Nejdřív jsem si myslel, že je chyba v monitoru, takže jsem zkusil jiný ale nefungoval ani ten. Pro jistotu jsem ještě ten svůj vyzkoušel na jiném PC a fungoval normálně. Vyzkoušel jsem snad všechno. Zkontroloval jsem kabely (monitor mi jde do dvi) všechny jsou v pohodě. Zkusil jsem přepojit z výstupu na grafice (Asus strix GTX 960 2gb OC) na výstup z desky (Asus b85 pro gamer), zkusil jsem dokonce vyměnit DVI kabel. Vyzkoušel jsem jak vypojení zdroje a podržení tlačítka pro zapnutí okolo jedny minuty, tak resetování cmosu, předání grafiky z jednoho slotů do druhyho, prohazování RAMek i lehký očištění spojů. Teď mi ještě při zapnutí problikne CPU LED a pak přeskočí na DRAM, což nevim jestli se má stát? Vše, kromě CPU je ještě v záruce, ale reklamovat se mi to nechce, takže beru jakoukoliv radu.
Moje sestava:
CPU: i5 4460
GPU: Asus strix GTX 960 2gb OC
MB: Asus b85 pro gamer
Díky za všechny rady.

Re: No signal monitor

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 12. 2017 12:44
od Ansam
Resetujte BIOS prehodením JUMPERov na základnej doske prepnutím z pozície 1-2 do pozície 2-3 na cca 10 sekúnd:

Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 12. 2017 15:13
od polda
Případně je někde špatný kabel i HDD, SSD.

Re: No signal monitor

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 12. 2017 16:16
od Vohrejvator
Ansam píše:Resetujte BIOS prehodením JUMPERov na základnej doske prepnutím z pozície 1-2 do pozície 2-3 na cca 10 sekúnd:

Obrázek


Vyzkoušeno, ale stále nic.

-- 31. 12. 2017 17:19 --

polda píše:Případně je někde špatný kabel i HDD, SSD.

Oba disky jsem zkusil odpojit a stále nic. Pořád jen černá obrazovka.

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 12. 2017 16:42
od polda
Tak hledat na googlu co znamená probliknuti led na cpu a DRAM.

Re: No signal monitor

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 12. 2017 18:35
od Horst_
Zkus resetovat bios vyjmutím baterky na půl hodiny.Zkoušel jsi jen jeden RAM modul?Podle diskusí na fórech by to mohl být i vadný zdroj.