Změnili mi přezdívku! To snad není možné!

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 12. 2006 12:15

To, co se odehrálo z dnešní noci na ráno mě absolutně pobouřilo! Moje přezdívka Jersey, byla za jedinou noc cizím zásahem změněna na Jersey (novy). Computer Pras, a.s. mi oznámila, že moji přezdívku používá ještě někdo jiný, a tak se rozhodli, že mně ji změní. Prosím Vás všechny, viděli jste snad ještě někde nějakého Jersey? Já tedy ne a kdyby taková přezdívka na diskuzním fóru již existovala, tak ji předpokládám nemohu zaregistrovat. Prosím poraďte na koho se mám obrátit, toto si nehodlám nechat líbit.
Anonymous

Odeslat příspěvekod JSSK 5. 12. 2006 12:19

To spravili aj mne.
SDA T-Mobile
JSSK
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 12. 2006 12:25

Nechápu důvod jejich počínání. Toto je zásah do mých osobních údajů, za chvíli mi snad budou měnit i mé pravé jméno, ne? Poslal jsem jim žádost o změnu mé stávající přezdívky za starou.
Anonymous

Odeslat příspěvekod Ivo M. 5. 12. 2006 12:25

Ivo M.
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vladimir 5. 12. 2006 12:30

Jersey (novy) píše: Prosím Vás všechny, viděli jste snad ještě někde nějakého Jersey? .J/quote]


Třeba měl jiný Jersey fotogalerii, nebo registraci na jiném fóru/poradně + měl předplatné časopisu a tak měl přednost
vladimir
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 5. 12. 2006 12:34

Prosím, pochopte naše záměry a situaci. Přezdívka Jersey existuje v Klubu čtenářů a předplatitelů od 27. června 2005. Vy jste se registroval 28. prosince 2005. Už z tohoto ohledu má při sloučení databází na přezdívku nárok ten dříve registrovaný. Je to také předplatitel tištěného časopisu a této skupině jsme dali prioritu.

Omlouvám se, uvědomuji si, že ztráta přezdívky není příjemná. Při sloučení databází jsme ale konflikty museli nějakým způsobem vyřešit. Přezdívku Jersey (novy) si můžete změnit na jakékoli jiné volné jméno na stránce http://klub.cpress.cz/prejmenovat .
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 12. 2006 12:37

Ano, tak to je tedy opravdu zajímavé. Nechápu, proč Computer press, a.s. neinformovalo o tomto kroku předem a udělalo to ze dne na den. Já jsem si zvolil přezdívku, prošla registrací, tak nevidím jediný důvod pro její změnu.
Anonymous

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 12. 2006 12:40

Marek L. píše:Prosím, pochopte naše záměry a situaci. Přezdívka Jersey existuje v Klubu čtenářů a předplatitelů od 27. června 2005. Vy jste se registroval 28. prosince 2005. Už z tohoto ohledu má při sloučení databází na přezdívku nárok ten dříve registrovaný. Je to také předplatitel tištěného časopisu a této skupině jsme dali prioritu.

Omlouvám se, uvědomuji si, že ztráta přezdívky není příjemná. Při sloučení databází jsme ale konflikty museli nějakým způsobem vyřešit. Přezdívku Jersey (novy) si můžete změnit na jakékoli jiné volné jméno na stránce http://klub.cpress.cz/prejmenovat .
Anonymous

Odeslat příspěvekod Mraaazo 5. 12. 2006 12:41

V tom ma pravdu. Aj tak nechapem, preco ste sa ozvali az teraz, po roku. Asi tam mate riadny bordel, ze?
Mraaazo
Junior

Odeslat příspěvekod Czulibrk 5. 12. 2006 12:46

Na počtu prispevku samozrejme nezalezi :) Jestli ti na tom tak zalezi, zkus se se starsim majitelem domluvit, muze pak byt treba "Jersey (stary)" ;)

Mno, ja se smeju, ale taky by me to pekne nastvalo. Kazdopadne hodne stesti.
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 5. 12. 2006 12:46

Prosím, přečtěte si článek na Živě.

Měli jsme dvě úplně oddělené databáze, do kterých se registrovalo zvlášť. Tento stav nebyl únosný, byly s tím velké komplikace, hlavně při vysvětlování, proč přezdívka z fóra nefunguje na webu, proč se po registraci na webu nedá přihlásit do fóra, do galerie.

Tyto dvě databáze jsme potřebovali sloučit. Proto jsme v červenci rozeslali e-maily s žádostí o potvrzení aktivity ve fóru. Zároveň jsme o záměrech informovali na odkazu, který byl v tomto e-mailu uveden. Konkrétně tady. V další fázi jsme v září odeslali podobné e-maily lidem registrovaným v Klubu.

Konkrétně Jersey z Klubu nám svoji aktivitu v září potvrdil. Nejde jen o starší účet - daný uživatel svoji přezdívku používá.

Omlouvám se, ale cesta zpět už nevede. Nabízíme vám možnost změnit si přezdívku na jakoukoli volnou.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cyber kaktus 5. 12. 2006 12:51

nj otazka casu kdy si bude nekdo stezovat, ale velice by me zajimalo jak by to dotycny co si stezuje resil kdyby byl na strane redakce.
cyber kaktus
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 12. 2006 12:52

Czulibrk píše:Na počtu prispevku samozrejme nezalezi :) Jestli ti na tom tak zalezi, zkus se se starsim majitelem domluvit, muze pak byt treba "Jersey (stary)" ;)

Mno, ja se smeju, ale taky by me to pekne nastvalo. Kazdopadne hodne stesti../quote]
Máš pravdu, mé první rozhořčení již opadlo a nezbývá mi než se také smát :)
Anonymous

Odeslat příspěvekod šarik 5. 12. 2006 12:54

Jen se dívám, jestli šarik je šarik.
// je! tak je to v okeju!
Blbý můžeš být, ale musíš si umět poradit...
šarik
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Anonymous 5. 12. 2006 12:55

cyber kaktus píše:nj otazka casu kdy si bude nekdo stezovat, ale velice by me zajimalo jak by to dotycny co si stezuje resil kdyby byl na strane redakce.

Řešil by to tak, že bych napřed obou pánům Jersey napsal, sdělil jim, jak se věci mají, požádal je o to, zdali by jeden z nich nebyl ochotný svoji přezdívku změnit, ani jeden by samozřejmě nesouhlasil a pak až bych teprve použil tu metodu, která byla aplikovaná nyní. Nejde mi o to, že mi ji změnili, spíš o styl, jaký to provedli. Trochu slušnosti by neškodilo. Jinak se ale Computer press, a.s. upřímně omlouvám, nechtěl jsem jim působit problémy.
Anonymous

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků