|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
M2M
|
Předmět příspěvku: Jaký program pro editaci videa Napsal: 27. 12. 2020 21:31 |
|
 |
Junior |
|
Potřeboval bych poradit. Potřeboval bych nějaký program, která je v češtině a který umí editovat a upravovat videa (mkv,mp4,avi atd). Vkládat do videa mp3, mazat hudbu, přidávat text, přechody, slučovat videa nebo ořezávat. Našel jsem program BeeCut, který tohle umí a pakprogram Movavi Video Editor Plus. K tomu je nutné dokoupit ještě neoficiální češtinu. Máte nějaký přehled nebo zkušenost jaký další program by se hodil na tyto úpravy. Chtěl bych nějaký jednoduchý, žádné složité nastavování. Děkuji
|
|
Nahoru |
|
 |
790511
|
Předmět příspěvku: Re: Jaký program pro editaci videa Napsal: 23. 2. 2021 21:29 |
|
 |
Junior |
 |
|
Já bych doporučil DaVinci Resolve, přestože to úplně nevyhovuje vašim požadavkům - není v Češtině a není úplně jednoduchý, ale to je kvůli tomu, že je to hodně mocný nástroj. Zadarmo asi nic lepšího není. Podle mě stojí za to se s ním ty základní operace naučit a případně si i osvojit nějaké ty pojmy v angličtině. Pro začátek je tady třeba takový několikadílný tutoriál v češtině: https://www.youtube.com/watch?v=Cumve65FbNgNa spoustu věcí se můžete naučit používat klávesové zkratky a nebudete muset tolik řešit, v jakém jazyku jsou nabídky.
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|