Živě.cz
https://forum.zive.cz/

mikrotik hap ac2 aktivace WPS
https://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=960&t=1313219
Stránka 1 z 1

Autor:  asgard22 [ 5. 1. 2021 09:04 ]
Předmět příspěvku:  mikrotik hap ac2 aktivace WPS

Zdar borci mám router od mokrotiku hap ac2 a potřeboval bych poradit,jak na něm aktivuji tlačítko WPS,aby se na něj připojil Wifi extender,zkouším to přes winbox a pořád mi to nejde?Poradí prosím někdo?Předem dík.

Autor:  soban [ 5. 1. 2021 10:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: mikrotik hap ac2 aktivace WPS

U wi-fi pokud vím je tlačítko WPS accept v winboxu.

Ovšem jak to funguje netuším, taky to WPS musíš mít povolené.

Jinak je to další bezpečnostní problém, nechápu k čemu je to dobré - já na svých zařízeních WPS vypínám.

Normálně se připoj k extenderu a heslo tam normálně zadej.

Jinak Wifi extender je další blbost, natáhni kabel a dej tam další stejný mikrotik který nastavíš jako AP.

Jinak mikrotik WPS

Autor:  djkubas91 [ 5. 1. 2021 12:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: mikrotik hap ac2 aktivace WPS

WPS ani extendery nepoužíva... Hoď tam další APčko, k dotažení LAN případně použij powerline...

Když vezmeš další Mikrotik, jak ti radí soban, tak si z toho dokonce můžeš udělat mesh, hAC by to měl umět...

Autor:  soban [ 5. 1. 2021 14:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: mikrotik hap ac2 aktivace WPS

hap ac2 mesh umí tak jde použít capsman z jednoho mikrotiku řídit všechny wifi.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/