|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
asgard22
|
Předmět příspěvku: mikrotik hap ac2 aktivace WPS Napsal: 5. 1. 2021 09:04 |
|
 |
Kolemjdoucí |
|
Zdar borci mám router od mokrotiku hap ac2 a potřeboval bych poradit,jak na něm aktivuji tlačítko WPS,aby se na něj připojil Wifi extender,zkouším to přes winbox a pořád mi to nejde?Poradí prosím někdo?Předem dík.
|
|
Nahoru |
|
 |
soban
|
Předmět příspěvku: Re: mikrotik hap ac2 aktivace WPS Napsal: 5. 1. 2021 10:43 |
|
 |
Pokročilý |
|
U wi-fi pokud vím je tlačítko WPS accept v winboxu. Ovšem jak to funguje netuším, taky to WPS musíš mít povolené. Jinak je to další bezpečnostní problém, nechápu k čemu je to dobré - já na svých zařízeních WPS vypínám. Normálně se připoj k extenderu a heslo tam normálně zadej. Jinak Wifi extender je další blbost, natáhni kabel a dej tam další stejný mikrotik který nastavíš jako AP. Jinak mikrotik WPS
_________________ /----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
|
|
Nahoru |
|
 |
djkubas91
|
Předmět příspěvku: Re: mikrotik hap ac2 aktivace WPS Napsal: 5. 1. 2021 12:32 |
|
 |
Junior |
|
WPS ani extendery nepoužíva... Hoď tam další APčko, k dotažení LAN případně použij powerline...
Když vezmeš další Mikrotik, jak ti radí soban, tak si z toho dokonce můžeš udělat mesh, hAC by to měl umět...
|
|
Nahoru |
|
 |
soban
|
Předmět příspěvku: Re: mikrotik hap ac2 aktivace WPS Napsal: 5. 1. 2021 14:16 |
|
 |
Pokročilý |
|
hap ac2 mesh umí tak jde použít capsman z jednoho mikrotiku řídit všechny wifi.
_________________ /----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|