html galeria

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod lubeek 3. 6. 2007 20:20

Zalozil som si stranku na http://www.webgarden.cz, vyhovuje mi to, je to jednoduche, prehladne a na moje pouzitie mi uplne staci. Len mam jeden problem. Nevyhovuje mi galeria. Nasiel som jedno riesenie a to ze si vytvorim html galeriu v Lightroome a na stranku proste ulozim len odkaz na nu. Len neviem kam ju uploadnut. Myslim ze klasicky webhosting by nebol moc vhodny, mozno nejaky free server? Fakt neviem ako to vyriesit. Skratka ku kazdej akcii potrebujem prilozit fotogaleriu... Dufam ze som to napisal zrozumitelne... :oops: moja stranka je http://treking.wgz.cz
lubeek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 3. 6. 2007 20:28

jestli máš možnost používat html, tak zkus vytvořit frame, kterým by jsi na webgarden tu galerii vložil. Ty pak můžeš ukládat na jakýkoli freehosting, třeba na hostuju.cz ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lubeek 3. 6. 2007 20:59

html sa da vlozit len do postranneho panelu, co mi moc nevyhovuje... skor som mal na mysli ze si spravim galeriu v Lightroome, cez ftp ju nahram na nejaky server, pod prispevkom na stranke dam odkaz a tam si ju kazdy moze pozriet... ku kazdej jednej teme jednu fotogaleriu... neviem ci to vobec nejako pojde... nieco ako na rajce.net len si ju chcem celu spravit podla seba...
lubeek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r34ktor 3. 6. 2007 23:10

Pokud by jsi chtěl vytvořit celou fotogalerii podle svého, tak doporučuji Coppermine Photo Gallery (demo).
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek71 4. 6. 2007 16:54

Mazda CX-5 G195 AWD 2023
Lexus GS 450h Premium 2013 (jezdí dál v rodině)
Sony KD-55XE9005 + TV Box X96 (S905X3) + CoreELEC
Onkyo TX-L20D + repro Elac FS 78
Marek71
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 6. 6. 2007 20:40

to je to druhé řešení, má to jen jednu nevýhodu, že uživatelé se budou muset překlikávat na jiný web. Coppermine Photo Gallery můžu také doporučit, je super. Mimo jiné i v češtině.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Marek71 12. 6. 2007 18:36

I phpwbgallery je v cestine... Ten Copermine mi pride oproti phpWG taky neprehladny, ale to je mozno sila zvyku :-)
Mazda CX-5 G195 AWD 2023
Lexus GS 450h Premium 2013 (jezdí dál v rodině)
Sony KD-55XE9005 + TV Box X96 (S905X3) + CoreELEC
Onkyo TX-L20D + repro Elac FS 78
Marek71
Junior