World of Warcraft po Hamachi

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod AMD Jerry 16. 6. 2007 16:23

Byl bych velice rád, kdyby mi kdokoli poradil, jak na WoW po Hamachi. Mám vlastní servr na patch 1.12.1, ale nemám veřejnou IP adresu.
Díky za každý příspěvek.
AMD Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod Aonym 16. 6. 2007 16:47

A ten tvůj server asi není někde jen tak ke stažení předpokládám? :-)

Nevim co je za problém, já teda nevím jak se zadavají adresy serverů v WoW, ale pokud tam ta možnost je, tak tam zadat IP adresu, kterou máš přidělenou od Hamachi plus port na kterém beží ten server, nic víc.
Aonym

Odeslat příspěvekod 007kiska 12. 8. 2007 15:25

Na mieste hde mas nainstalovanu hru napr. C/hry/wow najdes subor Realmlist z adresou je dolezita abi mali vsedci v Realmliste tu istu ip ako mas ty potom im musis na tvojom serveri vytvotit ucty z menom a heslom abi sa mohli lognut to je vse...
007kiska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ushi28 9. 7. 2011 08:54

AMD Jerry píše:Byl bych velice rád, kdyby mi kdokoli poradil, jak na WoW po Hamachi. Mám vlastní servr na patch 1.12.1, ale nemám veřejnou IP adresu.
Díky za každý příspěvek.

Mám dotaz...Proč si děláš vlastní server?Na údržbu je to těžký,jdi radši na nějakej,kterej je už známej...Na správu a údržbu serveru potřebuješ tým lídí,sám to nedáš.Ale je to tvoje věc ;-)
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 9. 7. 2011 11:21

především...

neoficiální WoW server poskytuje tak žalostnou kvalitu hry, že vlastnictví, správa a hra na takovým serveru je pro všechny zúčastněný natolik velkým trestem, že už se blizzardu skoro ani nevyplatí je postihovat právně...

sám se divím, že tohle vlákno nikdo netípl už před těmi čtyřmi lety...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod milsimr 9. 7. 2011 11:53

Nevím, proč tohle téma vůbec oživujete :D
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod The Shitman 9. 7. 2011 12:47

Nevím, proč to vlákno není zamčené, ale hlavně nechápu, proč ho někdo po čtyřech letech spánku vyhodil na povrch. :)

Každopádně LOCK, protože je to v podstatě warez a ten, jak víme, je proti pravidlům fóra.
The Shitman
Ex-moderátor