Hosting Banan.cz

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kódlisko 18. 7. 2007 09:39

Zdravím. Nevím jestli se to už tady řešilo, jestli ano, tak se predem omlouvám.

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z Vás má žkušenosti s hostingem banan.cz.

Skoro všichni mne od nej odrazují, že prý je to hrozná firma, servis skoro žádný a ten šéf je prý "imbecil" a abych uveril, hodili mi link na jeho blog: http://radovan.bloger.cz/
No po prectení jeho blogu si vazne myslím, ze to tak bude.

Máte nekdo zkusenosti s bananem?
Díky
kódlisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lexiacz 18. 7. 2007 12:12

já jsem velice spokojen, mají opravdu nonstop podporu, vnoci jsem zavolal, zvedli to a vyřešili co jsem chtěl, co se týče dostupnosti, tak nabízejí garanci, ale ještě nebylo potřeba to využít, začal jsem u nich hostovat tak, že jsem si požádal o testovací hosting a doménu zdarma, to jsem vyzkoušel, super a pal zaplatil

//edit C: Toto pise clovek od banana ;) Takze spokojny sam so sebou...
lexiacz
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drnoha 18. 7. 2007 13:07

Je treba si dat pozor na nektere veci.

Jednou jsem si na hosting nahral pomerne velky soubor, ktery jsem si chtel na jinem miste stahnout. Po stazeni mi byl hosting zablokovan s tim, ze ho vyuzivam jako upload/download server a to se nesmi. Udajne cokoliv, co je stahovano musi byt pres odkaz na webu. No zajimalo by me, jak si napriklad mam udelat zalohu celeho prostoru pres web.
drnoha
drnoha
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kódlisko 19. 7. 2007 09:50

lexiacz píše:já jsem velice spokojen, mají opravdu nonstop podporu, vnoci jsem zavolal, zvedli to a vyřešili co jsem chtěl, co se týče dostupnosti, tak nabízejí garanci, ale ještě nebylo potřeba to využít, začal jsem u nich hostovat tak, že jsem si požádal o testovací hosting a doménu zdarma, to jsem vyzkoušel, super a pal zaplatil

ui]//edit C: Toto pise clovek od banana ;) Takze spokojny sam so sebou...[/i]

Jo to je mi jasné...asi pan Radovan
kódlisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lexiacz 19. 7. 2007 21:26

pokud si chtěl pouze negativní odpovědi, tak si měl říct

já jsem ti psal objektivní názor, myslím že nejjednodušší je si to vyzkoušet, zavolej tedka na tech. podporu banáná a pak třeba českému hostingu, požádej testovací doménu ...

co očekáváš, první se ptáš na názor a pak si z toho zmaten
lexiacz
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod r34ktor 19. 7. 2007 21:52

Aha, takže spamování zdejšího fóra pracovníky Banánu pod rozličnými nicky je korektní a objektivní. Už to hodně napovídá o "serioznosti" vaší firmy.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lexiacz 19. 7. 2007 23:58

ani tebe nebudu přesvědčovat, že jsem napsal svůj názor, nezbude než aby sis to sám vyzkoušel :wink:
lexiacz
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Master Awast 20. 7. 2007 00:06

A potom i zaplatil... docela chytrý švindl....

Asi se ptal uživatelů s určitou reputací :wink:
I´m walking the golden path... at least I hope!?
Master Awast
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lexiacz 20. 7. 2007 00:08

měl jsem testovací doménu asi 14 dní, doménu jsem dostal zdarma a hosting taky, neplatil jsem nic, na icq jsem o to požádal v jednu ráno a o půl druhé jsem to měl
lexiacz
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 20. 7. 2007 17:59

toto téma zamykám a pokud budou všechny diskuse o banánu takového typu, tak je budu všechny předem uzamykat.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
VIP uživatel