Já mám u wedosu VPS a jsem spokojen, technickou podporu jsem nikdy nepoužil - nějak nechápu k čemu by byla - přece co si do VPS nainstaluji to tam mám a jak si to nastavíš je tvůj problém.....
3 dny mi nešly maily než jsem na to přišel ale toto přece není problém wedosu když jsem udělal chybu v konfiguraci postfixu......
U VPS se o vše staráš sám a co si uděláš to máš....podpora se kontaktuje pouze když by neběžel a nešel spustit vlastní stroj.
A u webhostingu si zase musíš zjistit jaké skripty se tam můžou používat jaké PHP tam je a jakou databázi můžeš použít atd......
Kdysi jsem byl u active24 kde jsem měl mail pak jsem přešel k wedosu kde mám VPS a u obou společností jsem spokojen.....
Samozřejmě s čím jsem nespokojen je cena která by mohla být zadarmo

PS. On je rozdíl kde můžu mít jednu stránku pro kamarády tak to můžu mít někde na hostingu zadarmo, a nebo požaduji nějakou spolehlivost a pak to něco stojí......
EDIT:
Teď jsem si vzpomněl technickou pomoc jsem využil jednou při změně mailu jsem nenašel v administraci kde všude ho změnit - blbec jsem přehlédl jednu kolonku tak mi tam zůstal starý mail.... a pak mi vypli server když jsem tím pádem nezaplatil (vyzva dorazila na starý nepoužívaný mail) po online zaplacení byl zase hned funkční.
A toto ale není chyba wedosu, ale moje že jsem si to nepohlídal.......