spolehlivy webhosting

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Juraxa 26. 11. 2012 23:28

Dobrý den,
hledám spolehlivý webhosting pro firemní stránky + mail.
Rád bych, aby měl co nejlepší dostupnost (spolehlivost),
aby byl na rychlé lince, aby se stránky načítaly svižně(jsou to běžné strány,žádné velké soubory tam nebudou).
Velikost prezentace bude max 5GB.
Počet schránek minimálně 5, raději 10 nebo neomezený počet s celkovou velikostí 10GB.
Cena nemusí být nutně nejnižší.
Když jsem pročítal toto fórum, našel jsem našel jsem mimo jiné
http://hosting.wedos.com
http://www.forpsi.cz
http://www.active24.cz
http://www.ignum.cz,
ale mate mě, že v některých postech jsou někdy vychvalované a v některých by od nich pes kůrku nevzal. Mění se to v čase, tak by mě zajímalo, který je ten nej v současné době.
Je možné, že Wedos dokáže za desetinu ceny poskytnout srovnatelnou službu?
Děkuji za poskytnutní Vašich zkušeností s webhostingy.
Jirka
Juraxa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Baštand 27. 11. 2012 00:01

gigaserver, mají opravdu široké spektrum.
Baštand
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 27. 11. 2012 08:20

Přijde mi, že WEDOS se začíná "plnit" a už to není tak rychlé, jako to bývalo.

Hosting bych vzal asi od FORPSI v balíčku NORMAL.

Pokud chceš kvalitní e-mail, tak se vyhni těm v rámci webhostingů. Protože u webhostingu je e-mail jen jako doplňková služba s velice špatnými parametry. Kvalitní e-mail bych rozhodně vzal Office 365.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Baki 27. 11. 2012 11:36

Já hostuju na wedosu a jsem docela happy (jak s cenou, tak se službami/výkonem) . Na druhou stranu tam nemám nic extra náročného, většinou jen wordpressy.
Baki
Junior

Odeslat příspěvekod czhDavid 27. 11. 2012 11:48

Osobně mám blueboard a spokojenost :)
czhDavid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PalmTungsten 27. 11. 2012 12:07

Starám se o dva webové servery, první hostuju na Profituxu, druhý na Wedosu. S oběma spokojenost.
Nikon / Leica.
PalmTungsten
Junior

Odeslat příspěvekod Mike.M 27. 11. 2012 12:16

ja ted mam ebolu a udelali jednu sikovnou vec 10GB mam za 39,- kde muzu hostovat 5 ruznych domen a odkazovat na 5 ruznych stranek. Zatim spoko zalohy jsou delany automaticky kazdy den a 6 dni zpetne si muzes vybrat kterou chces. maily DB proste vse.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos00x 27. 11. 2012 12:30

pry "spolehlivy" hosting a tady padaji takovyhle hlasky, mazec.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mikiqex 27. 11. 2012 12:32

Maximální spokojenost s BlueBoardem, s PIPNI také docela spokojen - výpadky už nejsou tak strašné a tech support většinou nepotřebuji :) Mail mám na Gmailu v rámci Google Apps ("Gmail na vlastní doméně"), to bych za nic neměnil :)
mikiqex
Junior

Odeslat příspěvekod Baki 27. 11. 2012 12:34

Zase záleží, kdo si co pod spolehlivostí představuje.
Ale pokud padla prosba o webhosting a né nějaké VPS, tak většina návrhů zde, není úplně mylná, ne?
Kdyžtak mě prosím pouč, budu jen rád :).
Baki
Junior

Odeslat příspěvekod vpavek 27. 11. 2012 12:42

Ja hostuji sve prezentace i prezentace svych zxakazniku u [url]coolhosting.cz[/url]. Podpora asi nejlepsi co jsem kdy mel. Kdzy jsem zacinal podnikat tak jsem zde mel i jistotu dobreho partnera. Jsem tu pres 4 roky, hosting cca 20 webu s ruznou zatezi. Vyborna domluva s p. Martinovskym, mozna individualni reseni. Doporucuji
vpavek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ptrupek 27. 11. 2012 13:01

Ja bych doporucil savana.cz, mam u nich nekolik let par projektu a naprosto bez probemu ...
ptrupek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Libb 27. 11. 2012 13:05

Jako PalmTungsten - mám dva ostré weby, jeden Profitux, druhý Wedos (Profitus asi 2 roky, Wedos teprve chvilku). Profitux mně přijde rychlejší a s více službami, na druhou stranu pro víceméně statické stránky se mně Wedos zdá jako dobré řešení - zálohovat to není problém doma, stránky nic nedělají, prostě pohoda.
Neřešil jsem jejich možnosti ohledně zálohování, u Profituxu jsem si jednou omylem něco smazal, obnovení mě sice stálo nějaký peníz, ale bylo to, a to je důležité. Jde zaplatit stejnou částku dopředu a mít zálohování na 3 měsíce automaticky a nebo si napsat cron a zálohovat, co potřebuju, vlastními silami.
Co jsem zkoušel kdyby ebolu, raději jsem jim nechal zaplacené peníze a šel k profituxu.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod quaker66 27. 11. 2012 14:01

Já bych vzal nějaký VPSko, třeba Linode.
quaker66
Junior

Odeslat příspěvekod mrakoplas 27. 11. 2012 14:17

websupport.cz na slovensku funguje paradne... ziadne problemy, len super servis... som u nich hadam ?12 rokov?
mrakoplas
Junior

Další stránka