spolehlivy webhosting

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod honza987 27. 11. 2012 17:12

Používám wedos
O výpadcích v poslední době nevím (zas nějak extra to nesleduji..).
S výkonem jsme problém neměl.
honza987
Junior

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 27. 11. 2012 17:36

Ja mam asi uz 7 let velmi dobrou zkusenost s Ceskym hostingem (cesky-hosting.cz). Perfektni sluzby, vypadky ani zpomaleni nasich narocnych aplikaci jsem zatim nezaznamenal. S jakymkoliv problemem mi obratem pomohla technicka podpora, takze za me mohu jenom doporucit :-) . k dispozici vse podstatne - nejnovejsi php, mysql, maily, ...

V podstate si ale myslim, ze kdyz nezvolis nejaky sh*t typu Banan, tak jsou uz dneska vsechny jiz zminovane na dobre urovni.
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod brebtatv 27. 11. 2012 17:44

Mohu po mnoha letech provozu svých projektů vřele doporučit http://www.blueboard.cz , ta podpora jakou v případě problémů poskytnou, ta se v takových chvílích cení zlatem ;-) . A denní zálohování už beru jako samozřejmost :-).

Rozhodně se vyhnout společnostem jako pipni.cz a banan.cz :-). To bylo utrpení, brrr :-).
brebtatv
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod huncut 27. 11. 2012 23:22

Dnes je na výběr již spousta kvalitních poskytovatelů s nízkými cenami. Já to vyřešil vlastním virtuálem na http://az-servery.cz a jsem spokojený.
huncut
Junior

Odeslat příspěvekod karlos00x 28. 11. 2012 08:49

je pravda ze cokoliv jinyho nez google pro domenu nebo i ten office na domene je peklo.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Haunter 28. 11. 2012 10:06

Nechápu jak se může jakýkoliv český hosting srovnávat s Wedosem... třeba blueboard :D:D
Haunter
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 28. 11. 2012 11:33

Bari007 píše:...

Office365 stejne jako cely LiveID (jako celek od Microsoftu) funguje skvele, ale ma zasadni nedostatek - USA. Tim vsechno konci a zacina, protoze ty pomateni puritani toho Krovaka v Bile chysi jsou uz takovy a to se tyka i Google, Dropboxu apod.
Vsak zkus nekdy ukazat Happy Halloween prani s malou dcerou pribuznym jako rodinna fotka, uvidis jak rychle "jsi mel" svoje ID s kompletni vazbou na ostatni produkty/sluzby.

Cokoliv pracovniho bych nikdy nesveril zadnemu 3rd party subjektu a na uzemi USA nebo Ciny tuplem ne.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod Bari007 28. 11. 2012 11:59

Jo, to naprosto souhlasím. Naštěstí na území EU je to regulováno EU, takže oproti USA tam bude asi značný pokrok (nevím, zákony v USA ani Kanadě neznám) jak do ochrany osobních údajů, tak i nakládání s daty uživatelů. Ale jak říkáš, tohle je +- stejné napříč všemi poskytovateli.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod soban 28. 11. 2012 12:15

Já jsem měl active24 odešel jsem za lepší cenou k wedosu zatím ho mám chvíli ...

Já si myslím že je to celkem jedno - prostě když mě to nebude vyhovovat tak odejdu - přestěhuju se.

Samozřejmě se vyhnout takovým těm pokoutním které nezveřejní žádné parametry a jenom se chlubí ....
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JakubCh 28. 11. 2012 13:07

Doufám, že příspěvek nebude označen za reklamní :).
Mám Wedos a naprostá spokojenost.
Je ale pravda, že srovnání nemám, to říkám na rovinu. Měl jsem předtím Pipni free, což byl děs - na druhou stranu, prostě zdarma.
Wedos - rychlost parádní (pro mé účely, Wordpress), stabilní (výpadky jsou vzácnost veliká).
A líbí se mi cena - já si hosting bral v létě 2011 za nějakých hodně výhodných finančních podmínek, kolik už nevím, ale vím, že tehdy jsem neváhal. A slevy mají pořád a i bez nich moc hezké ceny.
Nemám s nimi problémy, dobrá je i podpora, dvakrát jsem něco potřeboval, odpověď okamžitá.
Ale jak říkám, web mám asi celkem jednoduchý, nic profi, stejně jako požadavky.
Ale za mě spokojenost. Teď už u nich mám i doménu...
JakubCh
Junior

Odeslat příspěvekod peeeeeta 28. 11. 2012 13:42

Já dříve také zkoušel co dokáži na free hostingu, ale tam je spousty omezení. Poté jsem náhodou narazil na úplně začínající společnost Wedos a musím říct, že za tu cenu mají dosti kvalitní služby. Ceny jsou krásně nízké a se slevami, ke kterým díky velkému nákupu mám přístup (mohu klidně zaslat) je to hosting, který bych neměnil.
peeeeeta
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JakubCh 28. 11. 2012 19:29

Tak nějak i u mě, ale zaráží mě, že tu máte celkově dva příspěvky, oba co se týkají Weddosu. Ale věřím, že náhoda :-D
JakubCh
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka