Webhosting zdarma - na pokusy či osobní web

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod David P. 22. 5. 2014 11:01

Občas se hodí mít při ruce prostor na webu, kde se dají vyzkoušet různé webové aplikace nebo spustit jednoduchý web cílený na pár známých. Pro takové účely je ideální nějaký webhosting zdarma - ale jaký?
Máte s některým osobní zkušenost? Pochopitelně, aby nabídl, co nejvíce - provoz na vlastní doméně, co největší prostor, co nejvíce podporovaných služeb. Pochopitelně nelze od služby zdarma čekat zázraky, ale najdou se nějaké použitelné?
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod niveses 22. 5. 2014 11:27

Endora. Nenápadná reklama, u které si můžete měnit barvu. Mám tam několik projektů a u pár i vlastní doménu.
niveses
Junior

Odeslat příspěvekod spider-x 22. 5. 2014 11:37

Hostuju.cz a ic.cz . bez problémů
spider-x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HopXXII 22. 5. 2014 11:39

Určitě Endora. ;) Je tam vše, co potřebuji. Plná podpora PHP, MySQL, mnoha FTP přístupů i vstřícný přístup ze strany poskytovatele. Dovršují to pěkným pluginem pro Wordpress, který umožňuje zobrazovat využití kapacity úložiště a přenosu dat + vytvoří widget pro svojí reklamu, takže se dá snadno umisťovat. :) Reklama je stále stejná, nenápadná a nepohoršující.
HopXXII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod blaznivyslovak 22. 5. 2014 11:46

Hostinger.sk - na nejake to testovanie ci osobny blog uplne staci aj zakladny hosting zadarmo.
blaznivyslovak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dymas 22. 5. 2014 11:50

Take se primlouvam za endoru, jede mi tam prez rok par projektu a vsechno bez problemu :)
Dymas
Junior

Odeslat příspěvekod Necroman 22. 5. 2014 11:54

Azure Web Sites jsou podle me idealni volba - podporuji jak PHP, tak i ASP.NET a mnohe dalsi jazyky a platformy. Zadna reklama, podpora vlastnich domen, dostupne tuny nastaveni, skalovani podle potreby, automaticky deployment treba z Gitu, logovani, notifikace, scheduler...
A to nejlepsi, lze je provozovat uplne zdarma ve Free modu!
http://azure.microsoft.com/en-us/services/web-sites/
So sayeth the Wise Alaundo
Necroman
Junior

Odeslat příspěvekod ftefan 22. 5. 2014 12:10

Ahoj, určite mězi nejlepší free hosting patří moxo.cz , kde jdou upravovat i DNS záznamy, pro web máš pak použitelný 5gb prostor. Fajn zde je i to, že zde funguje dot.tk :) doména :) Fakt doporučuji. Jediná nevýhoda je to, že pro mě je to moc pomalé (jedu na připojení gigabit) :) Ale pokud máte do 100 megabit, tak je to slušné :)
ftefan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod piginko 22. 5. 2014 12:26

Dnes je hosting tak lacny, ze je takmer zadarmo. Kto nie je ochotny obetovat tych par drobnych za ten hosting, myslim ze ziadny nepotrebuje.
piginko

Odeslat příspěvekod MKr_ 22. 5. 2014 12:27

Endora.cz :)
MKr_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kanabis 22. 5. 2014 12:33

Já si dal webserver(nginx) na domácí router. Mám to zdarma a bez reklamy :)
PC(Win10): Intel i5-3750K 4,5Ghz, Noctua NH-D14, Asus P8Z77-M PRO, 16GB RAM, GTX 1070 Gaming X,Seasonic P-760, SSD Crucial M4 128GB, FD Define R4
NB(OSX): Macbook Pro retina early 2015, Intel i5 2,7Ghz, 8GB RAM, SSD 256GB
kanabis
Junior

Odeslat příspěvekod petaniss 22. 5. 2014 12:42

Ja sve ukazkove verze webu davam na php5.cz. Pravidelne updaty php a mysql na aktualni verze, bez reklam, zdarma. Prostor je sice omezen tusim na 50MB, ale jak rikam, pro ukazkove verze webu staci :)
petaniss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod desdy01 22. 5. 2014 12:45

endora v žádném případě... Kamarád tam má web a dost často je web nedostupný, občas trvá hrozně dlouho načítání a další problémy
osobně jsem měl dobré zkušenosti s webzdarma.cz, ale od doby kdy v reklamách hlásil google viry a nedokázali to včas řešit (výpadek stránek i 14 dní), tak jsem přešel na svůj hosting.
jenom dobré zkušenosti mám s wedos.cz, akorát jejich "miniweb hosting" je sice zdarma, ale jenom k doméně. Ale nemám s nimi absolutně žádný problémy a podpora velmi dobrá.
desdy01
Junior

Odeslat příspěvekod ladick 22. 5. 2014 12:48

Jak to funguje u Endory, když člověk napíše css na reklamu "display:none" ?
ladick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 22. 5. 2014 13:07

byethost.com ... zdarma, bez reklam, pouzival jsem ho uz pred lety, kdy jine hostingy zdarma nepodporovaly joomlu, wordpress atd ... na testovani vice nez dostatecny ...
anonymni

Další stránka