přesměrování

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Peta777 1. 6. 2022 12:46

ahoj, mám stranky ve wordpressu u wedosu www.fonydlazby.cz a původní kdysi dělané na webnode.
www.fony-dlazby.cz. chci aby se ty staré přesměrovaly na nove. v administraci u wedosu jsem udělal alias ale dál jsem se nedostal. v ftp jsem sice udelal novou složku fony-dlazby.cz ale překopírovat mi to nejde. pomuže mi někdo díky
Peta777
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jAY 1. 6. 2022 16:15

Každá vyspělejší technologie je k nerozeznání od magie.
jAY
Junior

Odeslat příspěvekod Peta777 1. 6. 2022 16:50

díky to je ale blbý takže jestli tomu rozumim jediná možnost je dát na stare stránky odkaz...
Peta777
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milsimr 1. 6. 2022 17:02

Doménu fony-dlazby.cz máš u webnode, nebo někde jinde? Pokud je někde jinde, tak je řešení jednoduché - stačí doménu přesměrovat na novej hosting.

V případě, že doména je pod správou webnode a v administraci nelze změnit DNS záznamy, tak nezbývá, než-li umístit místo starého webu jednoduchou html stránku s automatickým přesměrováním a odkazem pro manuální přesměrování.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod Peta777 1. 6. 2022 18:03

právě že u webnode. děkuji za informace
Peta777
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JirkaVejrazka 1. 6. 2022 22:38

Neverim tomu, ze by si nekdo dovolil neumoznit editaci domeny, kterou plati zakaznik. To vazne neni mozne zmenit A zaznam na jinou IP?
JirkaVejrazka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milsimr 2. 6. 2022 09:57

Též se mi to zdá divné...
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod Peta777 2. 6. 2022 13:10

Je to divné na wedosu mi napsali že mám starou adresu založit jako alias což jsem udělal a dále pak stačí nastavit .htacces na webhostingu ale tomu už nerozumím . Pochopil jsem že ftp mám starou adresu vytvořit soubor jako subdomenu. ale jak a kde nastavit ten .htacess nevím. Pomůže někdo díky
Peta777
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jAY 2. 6. 2022 18:14

U wedosu:https://kb.wedos.com/cs/webhosting/htaccess/htaccess-na-webhostingu/ Jinak nebude nakonec lepší tu starou doménu převést taky k wedosu?
Každá vyspělejší technologie je k nerozeznání od magie.
jAY
Junior