Computer 23/08 vychází 4. prosince

Diskuze o časopisu Computer

Moderátoři: Moderátoři Živě.cz, Moderátoři Computer

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 4. 12. 2008 09:45

Obrázek
Téma čísla: Souboj tvůrců fotek
Test vypalovacích programů
Megatest herních sestav
Černobíle: Office 2007, nebo OpenOffice.org 3.0?
Technologie dopodrobna: Pole RAID a jak na něj

Kompletní obsah
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod Standa.Holecek 7. 12. 2008 18:19

titulek je Computer 23/08 vychází 4. listopadu a měl být Computer 23/08 vychází 4. prosince
Standa.Holecek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 7. 12. 2008 18:57

Díky, opraveno. Děsím se roku 2009, jako každý začátek roku se nám určitě někam podaří napsat postaru 2008 ;-)
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod dumbo 8. 12. 2008 16:16

Dobry den, tak dnes sa mi dostalo do ruky nove cislo Computeru. Po obsahovej stranke velka spokojnost a uz teraz sa tesim na Computer 24/08 a jeho temu cisla ("Domaci sit od A po Z"). Po rychlom prelistovani som si stihol precitat uz aj nejake tie recenzie. Preto by som sa chcel len opytat, ci je v clanku p. Jurenu spravne uvedene, ze recenzovany Wi-Fi adapter nepodporuje sifrovanie WPA2!? Dakujem
dumbo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jan Sedlák 8. 12. 2008 17:23

Dobrý den,

panem Juřenou testovaná USB Wi-Fi síťovka Edimax skutečně plnohodnotně nepodporuje WPA2. Plnohodnotně z toho důvodu, že záleží na routeru, ke kterému se připojujete, a jak je nastaven. Zkoušel jsem to u několika modelů (levný Well, AirLive za 1500,- a highendový DrayTek za 4000,-) a zadařilo se u posledních dvou, přičemž u AirLive docházelo k občasným problémům navázání spojení.

Pokud uvažujete o koupi nějaké USB síťovky, zkuste spíše modely od ZyXEL, které jsou levné, výkonné a dokonce menší. Napadá mne, že bychom se Wi-Fi síťovkám mohli věnovat více, například by nebyl od věci menší přehled funkcí a otestovaných hodnot. Otázkou je, zda to má ještě v dnešní době smysl, protože drtivá většina zařízení má Wi-Fi v základu.
Jan Sedlák
Redaktor Živě.cz