Computer 7/10 vychází 8. dubna

Diskuze o časopisu Computer

Moderátoři: Moderátoři Živě.cz, Moderátoři Computer

Odeslat příspěvekod Wena_F 14. 4. 2010 12:35

Ahoj, chtěl bych se zeptat na rubriku downgrade, která je mimochodem velmi dobrym nápadem. :-) zajímalo by mě, zda budete i nadále pořizovat videonahrávky těch "pitev". Díky, S pozdravem Venca
AMD Phenom II x6 1045T, Noctua NH-C12P, 4x2GB DDR2, GA-MA790X-UD3P,
GTX760, Enermax Thriatlor 550W + Noctua S12A, Dell U2412M,
Crucial M4 128 GB,WD10EALS, WD15EADS, Fractal Design R4 + 3x Noctua S12B, Win 7
Wena_F
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 14. 4. 2010 13:19

Budeme, pořizujeme, jen se ne vždy stihnou natočit, sestříhat a okomentovat už na aktuální DVD, protože to jde do lisovny o mnoho dřív, než časopis. Takže záznam s komentářem vždy nejpozději na dalším DVD.
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod yuris62 16. 4. 2010 09:37

V článku "Pár zásad pro čištění" na straně 39 v odstavci 3 je zmínka o položce Hotfix Uninstallers v programu CCleaner. Tuto položku jsem tam nikde nenašel. Mám poslední verzi programu.
yuris62
Junior

Odeslat příspěvekod gameguru 21. 4. 2010 10:55

K testu routrů: Proč je testuje pouze jako AP, když jsou to zejména routry? Nikde jsem nenašel nějakou tabulku vlastností jako je rychlost NAT-u, počet spojení, možnosti konfigurace routingu. Přitom sami doporučujete připojovat co nejméně zařízení přes wifi. To zvládají všechny které mají 100mbit WAN routovat ho v plné rychlosti na LAN?
gameguru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 21. 4. 2010 16:15

Testování rychlostí Wi-Fi probíhalo v rámci LAN, testování zátěže přes NAT - tedy tak, jak to vypadá v reálných podmínkách. Co se týče možností routování, jde o domácí zařízení, rozdíly jsou tak minimální, že není co testovat a hodnotit.
A jinak ano - při nasazení těchto routerů tam, kam patří - v domácím prostředí (tj. pár komunikujících zařízení) - opravdu NAT komunikaci nijak nezpomaluje.
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod Harry_ 27. 4. 2010 23:06

Project Cooper (str. 16 Computeru) Autodesku zdá se již neexistuje. Na webu je pouze AutoCAD Freestyle a vzhledem k možnosti stažení 30 denního trialu to free rozhodně nebude..
Harry_
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 28. 4. 2010 10:18

Project Cooper se přerodil, ale ke stažení je pořád i jeho původní freewarová verze. Sice ne oficiálně, ale pořád legálně.
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod Harry_ 4. 5. 2010 12:20

Pavel Nygrýn píše:Project Cooper se přerodil, ale ke stažení je pořád i jeho původní freewarová verze. Sice ne oficiálně, ale pořád legálně.

Ale ne na uvedeném odkazu.
Harry_
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 4. 5. 2010 19:28

Však to také není odkaz na stažení, ale odkaz na stránku jeho tvůrců.
Pavel Nygrýn
Junior