Computer 17/10 vychází 9. září

Diskuze o časopisu Computer

Moderátoři: Moderátoři Živě.cz, Moderátoři Computer

Odeslat příspěvekod Dr.No64 9. 9. 2010 01:07

PROSIM VAS PROC NENI K DOSTANI UZ TRETI MESIC V PRAZE V HYPERNOVE COMPUTER ?
SETRITE NA PRAZACICH KVULI EKONOMICKE KRIZI ? NECHCI TO STAHOVAT Z ULOZTO V PDF TO SE NEDA NA MONITORU CIST ! NAPRAVTE TO KDYZTAK, DIKY. ANONYM
Sledujte posty v poradně!
Dr.No64
Junior

Odeslat příspěvekod KapaCZ 9. 9. 2010 09:45

Jsem rád, že už vyšlo nové číslo, ale u předplatného by mohlo chodit alespon v den, kdy se objeví na stáncích!
KapaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 9. 9. 2010 09:56

Patrně nemá současný distributor s Hypernovou (přesněji s řetězce, který ve vaší Hypernově prodává tiskoviny) smlouvy. Dodávání na stánky nefunguje metodou "my to u vás chceme prodávat", je vždy nutné i "my to chceme prodávat".

Co se týče předplatného, o žádné změně v termínu dodávání nevím (což až tak mnoho neznamená). Každopádně předplatné vám nedodává redakce časopisu, ale firma Postservis, takže je lepší obracet se přímo na ni. Telefon je 800 300 302.
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod adidas 9. 9. 2010 10:39

Ad předplatné - mně také dnes Computer nepřišel, snad zítra.
Jinak, když Computer patřil pod cpress, tak chodil vždy o den dříve než vyšel na stáncích.
Teď bohužel...
Sagem MC939/Siemens ME45/CX70/Nokia 6234/Siemens S75/LG BL20/GD880/P990/Nokia N8 / Samsung Galaxy Note II / Samsung Ativ S / LG G Flex 2 / Moto X Style / Moto Z / S7 + Samsung Gear S3 Frontier / Nokia 7 plus / Samsung Note9 / Moto Z3 play
adidas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dr.No64 9. 9. 2010 13:01

NO ale stejne jsem smutny ze jsem o prazdninach nenasel computer v krame:)
zkuste si na ne trichu postezovat, kamarad z jineho nejmenoveneho mesta
(mensi nez praha)
taky rikal ze tam neni, neskodilo by zmenit dodavatele,

PS nechteli byste do computeru dat nejaky video HDTV test s nejakou prepinatelnou grafikou ?
a ukazat jak to funguje ?

taky mozna nejaky videonavod pro zacinajici fotografy, jenz neumi se zrcadlovkami
(né já, ja umim:) ) stoupa obliba zrcadlovek, kvuli klesajici cene, je to dobre, ale ne kazdy
¨chape pojem ISO, clona, filtr - a fotky vapadaji vetsinou stejne jako s kompaktem
- nejaky video navod kde primo budete fotit jednotlive situace (ne ve studiu komentovat)
a jak to nastavit a podobne . . .

jinak pri testovani NTB, procesoru a sestav PC, nemohli byste v testech jeste uvadet jeden udaj?
- z EVEREST ULTIMATE (uvedte tam ale verzi - nekdy se hodnoty dosto lisi)
- jakou hodnotu vam vyhodil test CPU QUEEN ?
vzdycky mi chybi pro srovnani tato hodnota

diky:)
Dr.No64
Junior

Odeslat příspěvekod KapaCZ 9. 9. 2010 14:02

adidas píše:Ad předplatné - mně také dnes Computer nepřišel, snad zítra.
Jinak, když Computer patřil pod cpress, tak chodil vždy o den dříve než vyšel na stáncích.
Teď bohužel...

Také mám úplně stený problém. Ono přechod sebou nese i plno dalších - , bohužel :(
KapaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 9. 9. 2010 14:34

Focení se věnujeme jen z pohledu "počítačového" - a to hlavně proto, že pro fotografy máme DIGIfoto. A to vydalo i několik podařených Speciálů právě pro začínající fotografy, doporučuju třeba toto: http://digiarena.zive.cz/vychazi-specia ... cadlovkach

Další údaje už do naměřených hodnot uvádět nebudeme, testů pouštíme více, ale papír není nafukovací a přidáváním "podle přání" bychom skončili s půlstránkovou tabulkou už jen podle toho, co chtějí jednotliví redaktoři :D Výběr publikovaných testů je výsledkem docela dlouhého připisování a proškrtávání seznamu.

Co se týče doručování, distribuce a podobě, my nic nevyřešíme, nezařídíme, nevymyslíme.... To vše redakce vůbec neřeší (ani nemá jak řešit) a rozhoduje se o tom v úplně jiných odděleních velkého kolosu jménem Mladá Fronta.
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod xeflex 9. 9. 2010 17:19

Dobrý den

Mám problém že v Ostravě a Havířově nešel sehnat Computer bez DVD :( ptal jsem se jestli vůbec dorazily a oni že ne ale že přišlo 2x více těch s DVD.
xeflex
Junior

Odeslat příspěvekod jirkaslayer 9. 9. 2010 18:42

Dobrý den ptal jsem se dnes ve 4 trafikách v Brně a všude mě bylo zděleno že Computer bez DVD dnes nevyšel jen s DVD. u minulého čísla bylo to samé po pár dnech už se prodával i časopis bez DVD. To už nevychází zároveň?
jirkaslayer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dr.No64 9. 9. 2010 20:25

OK ale ja jsem mel spise na mysli videonavody (s tim focenim), ja fotit davnou umim, ja to nepotrebuji ale novackum by to mohlo pomoct, stejne ale az nekdy neco budete na schuzich resit - tak si postezovat, dnes jsem se ptal v Hypernove a zase nic a taky rikaji ze oni nic nevedi:)

jinak drzim palce ale zkust vytvaret par zajimavych videii, pred 2 lety vychazelo spoustu videorecenzi v HD rozliseni s T Holcikem, to bylo dobre, ja chapu ze ted moc novinek neni, ale treba 3D televizory a podobne, sem tam neco, kdyz se naskytne prilezitost.

jinak co se tyce testu, uvital bych kdyby napr (k procesorum a sestavam) si pak k clanku
stahnout nekde z vasich stranek nebo se podivat na ostatno vysledky - treba kompletne vsechny hodnoty stahnout v excelu v sesitu - abych to mohl porovnavat s tim co mam ja,
nemusite delat clanek, jen nekam na Zive.cz vzdycky umistit sesit s hodnotami,
at si ho kazdy stahne:)

diky.
Dr.No64
Junior

Odeslat příspěvekod karloushek 10. 9. 2010 11:57

Jsem volal na MF, ochotná paní mi sdělila, že Computer bez DVD měl problémy v tiskárně a do schránek ho doručí Česká pošta až v pondělí 13.9.

Taky z toho nejsem odvázaný. Minulý distributor byl lepčejší.

PS: Jestli se v Pondělí objeví bez DVD i na stáncích jsem se neptal - nezajímámě. Předplatné je pohodlnější, než to furt kupovat.
karloushek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod adidas 10. 9. 2010 12:03

Mně Computer bez DVD dnes konečně přišel.
Akorát bych dal přednost zabalení do neprůhledné fólie...
Sagem MC939/Siemens ME45/CX70/Nokia 6234/Siemens S75/LG BL20/GD880/P990/Nokia N8 / Samsung Galaxy Note II / Samsung Ativ S / LG G Flex 2 / Moto X Style / Moto Z / S7 + Samsung Gear S3 Frontier / Nokia 7 plus / Samsung Note9 / Moto Z3 play
adidas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod valasek 10. 9. 2010 18:25

prosím o informaci, jestli A bootable USB lze vytvořit i z Windows XP Pro nebo jenom z Windows 7
valasek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 13. 9. 2010 14:44

A Bootable USB umí jen Visty a novější. Pro XP se hodí třeba WinToFlash.
Pavel Nygrýn
Junior

Další stránka