Computer jsem odebíral naposled snad... před 8 lety?
Osobně dnes vidím papírová média jako naprosto zbytečnou záležitost, viděl jsem to tak už před těmi 8 lety, stejně jako to vidím dnes. V současné době neodebírám ani noviny. Ano, najde se spousta těch co řeknou, že "není nad papír" - který se dá číst i na záchodě a dle potřeby si s ním i...
A já říkám že jde jen o setrvačnost v lidském myšlení.
Možná trochu cynické, ale s dnešním papírem nejde pořádně zatopit ani v kamnech...
Onehdá jsem roztápěl udírnu a sakroval jsem u toho fest... Žádný pořádný plamen, maximálně tak skoroskomírající nazelenalé plamínky... člověk by až řekl, že je to nehořlavé... Druhé jeho alternativní zužitkování ve smyslu "si s ním i..." by asi dopadlo podobně...
Časopisy i noviny bych kupoval "nuceně" dále, pokud by srovnatelný informační obsah nebyl volně dostupný i na netu. Jenže on tam je... zdarma, a navíc prakticky OKAMŽITĚ. A bude pořád, ať si Murdoch povídá co chce. Vždy tu bude spousta těch, co se budou chtít prezentovat (protože je to baví či vnitřně uspokojuje) a třebas i zdarma. Středověké kroniky vznikaly ze stejných pohnutek...
Když to shrnu... I na potápějícím se Titaniku se dalo dobře najíst... avšak museli jste mít žaludek na pomyšlení, že zatímco jíte, loď se zvolna potápí...
Já osobně bych neměl žaludek na to, setrvávat v byznysu, jehož tržní potenciál se neúprosně a zákonitě snižuje.
Batoh v rámci 1780 Kč za předplatné má jistě svoji hodnotu. Ovšem řekněme si, kdo takový další batoh skutečně potřebuje, když má každý haraburdí všeho druhu doma dost?
Core i3-10100F 4.3Ghz/1020mV (undervolting - CPU Lite Load mode1 + offset -20mV); MSI B460M Pro; ADATA XPG Gammix D10 2x8GB; Zotac GTX 1050 Ti Mini; Kingston A2000 1TB; WD10EZRX 1GB; DVDRW Samsung SH-S223C; SS-350ET activePFC. Idle=30W, OCCT burn=151W