Computer 6/12 vychází 22. března

Diskuze o časopisu Computer

Moderátoři: Moderátoři Živě.cz, Moderátoři Computer

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 3. 2012 08:00

Poslední dobou mám problém s doručováním předplaceného Computeru. Číslo 5/12 dorazilo s týdením zpoždění, číslo 6/12 ještě nemám :-(. Dřív chodil spolehlivě a včas... Má někdo podobnou zkušenost?
anonymni

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 26. 3. 2012 11:58

Chodí to z tisku pořád stejně a pořád přes Postservis - čili nejlepší bude ozvat se tam, je to 800 300 302.
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod ONeil 26. 3. 2012 12:23

Je iPad verzia tohto cisla uz optimalizavana na vyssie rozlisenie noveho iPadu?
ONeil
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 26. 3. 2012 13:14

Není, čtečka od Adobe to zatím neumí. Otázka je, jestli k tomu někdy dojde, při hi-res rozlišení bychom se snadno dostali na gigabajtové velikosti jednoho čísla.
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod ONeil 26. 3. 2012 19:10

Neviem, mozno sa mylim, ale nepouzivate rovnaku citacku od Adobe ako napr. magazin Wired? Pytam sa preto, len on uz ma citacku a aj aktualne cislo prisposobene pre vyssie rozlisenie.
ONeil
Junior

Odeslat příspěvekod film01 3. 4. 2012 15:07

Nezabudli ste nahodou na PDF verziu cisla 22 z roku 2011? Cakal som ho na DVD v cisle 4/12 ale tam nebolo, a v cisle 5/12 uz bolo cislo 23/11 a tak isto nie je ani na DVD v cisle 6/12. Tak kedy ho uverejnite na DVD ???
film01
Junior

Odeslat příspěvekod Ondra Bitto 4. 4. 2012 11:13

Na DVD Computeru 8/12 najdete kompletní ročník 2011 v PDF.
Ondra Bitto
Redaktor Computeru

Odeslat příspěvekod film01 4. 4. 2012 15:52

Nj, tak si pockame... Ale do buducnoti by ste mohli davat lepsi pozor aby Vam to odtial nevypadavalo a ked vypadne tak hned v dalsom cisle aby sa doplnilo ;-)
film01
Junior

Odeslat příspěvekod portapro 4. 4. 2012 17:05

Chi se zeptat, jak trestáte ty, co hodí PDF verzi na uloz.to? To jim zatstavíte předplacení ? Nebo na to máte autorská práva a předáváte to na policii? Já jenom, že když jsem nedávno našel PDF na uloz.to, tak každý časopis je na jméno...Ale mě by zajímalo k čemu to je, protože podle mě to nijak postihnutelné není...Děkuji za odpověď
portapro
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 5. 4. 2012 11:18

"Na policii" s tím opravdu nechodíme, to by bylo zbytečné. Obvykle "jen" hříšníkovi odstavíme přístup k jeho předplatnému, v případě, že jde o soustavné umisťování aktuálních čísel, následuje předání právníkům a náhrada škody (pokud vím, zatím vždy mimosoudně).
Pavel Nygrýn
Junior