Computer 15-16/12 vychází 2. srpna

Diskuze o časopisu Computer

Moderátoři: Moderátoři Živě.cz, Moderátoři Computer

Odeslat příspěvekod misaz640 5. 8. 2012 11:31

U notebooku na staně 31 píšete že není na hry, zvládne to TrackManii Nations Forever a World Of tanks?
misaz640
Junior

Odeslat příspěvekod moorfeus 7. 8. 2012 18:15

Při pokusu si koupit časopis na Androidu (asus TF-300T) se mi neustále ukazuje hláška položka nenalezna, zkouším to již několik dní a reinstal čtečky nepomohl, je problém na mém aparátu nebo někde jinde?
Přílohy
Screenshot_2012-08-07-19-07-14.jpg
moorfeus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Antonín Trčálek 13. 8. 2012 17:20

misaz640 píše:U notebooku na staně 31 píšete že není na hry, zvládne to TrackManii Nations Forever a World Of tanks?

Obě hry jsou podobně náročné a pro integrovanou grafiku HD 2000 ve zmíněném notebooku Asus K53E je to na hraně. Při středních detailech a rozlišení 1 366 × 768 si je zahrajete, při vyšších už se budou náročnější scény trhat. Každopádně ale není problém si tyto hry i na integrované grafice zahrát, jen nečekejte náročné nastavení.
Antonín Trčálek
Redaktor Computeru

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 14. 8. 2012 09:32

moorfeus píše:Při pokusu si koupit časopis na Androidu (asus TF-300T) se mi neustále ukazuje hláška položka nenalezna, zkouším to již několik dní a reinstal čtečky nepomohl, je problém na mém aparátu nebo někde jinde?

Podle všeho byl problém někde jinde, jede to teď?
Pavel Nygrýn
Junior

Odeslat příspěvekod moorfeus 14. 8. 2012 15:24

Už je to OK. Děkuji.
moorfeus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PetrKom 17. 8. 2012 19:52

Tak jsem si také zakoupil toto číslo pro Android(Samsung Galaxy Tab 2 - 7,0)ale po stažení se v polovině instalace vždy progran vypne,po zapnutí je napsáno že instalace byla přerušena dám pokračovat a vše se opakuje,přitom číslo na zkoušku jsem stáhl normálně.Ještě jedna otázka při prohlížení nejde stránku zvětšit?
PetrKom
Kolemjdoucí