Časopis Computer nelze číst na Samsungu Galaxy Note 3

Diskuze o časopisu Computer

Moderátoři: Moderátoři Živě.cz, Moderátoři Computer

Odeslat příspěvekod stodynka 19. 12. 2013 03:37

Dobrý den mám připomínku k podpoře telefonů a tabletů. Jsem pravidelnou čtenářkou časopisu Computer pro iPad. Zaradovala jsem se, když jsem si přečetla dnešní článek, kde zmiňujete možnost čtení časopisu přes Android aplikaci, mé zařízení Samsung Galaxy Note 3 však není podporováno, proto si opět budu muset číst časopis přes aplikaci pro ipad na dceřině ipadu mini.
Nemohli by jste s tím prosím něco udělat? K čemu mi je zařízení za 18 tis. když si na něm nepřečtu ani svůj oblíbený časopis. :-(
S pozdravem

Hana Došková
stodynka
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří Kuruc 31. 12. 2013 12:12

Dobrý den,

myslíte přímo nativní elektronickou verzi Computeru, nebo Publero?
Jiří Kuruc
Redaktor Computeru

Odeslat příspěvekod stodynka 31. 12. 2013 13:39

Computer
stodynka
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří Kuruc 31. 12. 2013 14:53

Dobrý den,

bohužel ta publikační platforma Adobe pro Android je mizerná, předám kolegům, kteří mají toto na starost. Bohužel ale nemůžu zaručit, že budou mít k dispozici právě Galaxy Note 3. To je právě nevýhoda roztříštěnosti Androidu :hm
Jiří Kuruc
Redaktor Computeru

Odeslat příspěvekod stodynka 1. 1. 2014 03:43

Jak jsem napsala prozatím časopis čtu u dcery na ipadu mini, ale mohu pouze když dcera spí nebo se nedívá. :-)
stodynka
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří Kuruc 8. 1. 2014 13:37

Ještě jednou dobrý den,

zkuste si stáhnout aplikaci pro Publero a tady zkusit jedno číslo. Vím, že to není nativní přelitý časopis do tabletové podoby, ale PDF, nicméně by to mohlo fungovat lépe.

S androidem je opravdu potíž, sám mám jednu aplikaci na Google Play, a když se podaří vyladit program pro jeden model, objeví se 10 dalších, kterým nejede :-(
Jiří Kuruc
Redaktor Computeru