Beta Windows 7 pro uplně každého legálně

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 9. 1. 2009 23:06

jj jsem tehoz nazoru.. pockam az se vyzkousi a prozatim zustanu u svych vymazlenych xp
36°
Dj Smolíček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 10. 1. 2009 09:38

Mě by zajímalo, jestli se už někomu podařilo to stáhnout. Na Windows 7 stránkách zatím nic není (prý kvůli přetížení serverů) a přes ten link, co je na Živě se mi to teda nepovedlo. Povedlo se to někomu?
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 10. 1. 2009 11:23

FlashGetem to jede jako za mlada na 8Mbit ADSL kolem 760-780kB/s 8-D Takže odpoledne nebo večer přinesu info jak to frčí na Intel Centrino 1.6MHz, 1GB RAM, NVidia 6200 v PCIe (Acer TM 4151LMi - dědeček :-D ). Hlavně jsem zvědav na podporu HW s ovladači pro XP/Vista :hmm:
Ou tů - ken dů
KubbY
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vladkof 10. 1. 2009 11:45

no betu 7000 už mam přes týden(njn torrenty) a osobně si myslím že s ovladači problém nebude...
podařilo se mi tu rozjet webkameru která ve vistě rozjet nešla(visty se tomu strašně bránily že prej nemaj digitálně podepsanej ovladač) a aero mi fungovalo od prvního spuštění což se o vistách taky říct nedalo...(musel sem tahat stare crtečko abych ty ovladače vubec nainstaloval)
Vladkof
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DevAstor 10. 1. 2009 13:34

diskuze o Windows 7 je zde :arrow: viewtopic.php?f=956&t=1022493
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dadasfx 10. 1. 2009 16:18

Tady mam pro vas navod jak si opatrit licencni klic. http://www.neowin.net/news/main/09/01/1 ... ment709226 Je to anglicky ale verim ze si stim poradite a kdo neporadi tak mu to je stejne knicemu kdyz je ta beta v EN ze.

Jinak samozdrejmne ja taky zustavam u XP a nepolezu na ostro na betu OS to je jasne. Toto je jen na vyzkouseni. Mam to jen ve virtualPC na zkousku a pak to poleti.
„Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.“ 'Albert Einstein™'

Každý by chtěl do nebe, ale nikomu se nechce zemřít.
dadasfx
Junior

Odeslat příspěvekod Switch007 10. 1. 2009 18:22

Provozuji dualboot XP, Vista. Je možné přidat i tuhle betu jako další systém? Zůstanou oba starší (zejména XP) funkční, nebo bude třeba opravovat zavaděč jako při dualbootu XP -> Vista?
Switch007
Junior

Odeslat příspěvekod dadasfx 10. 1. 2009 18:32

Ano mozne to je. Presny navod ti nedam, ale asi by sis mel dopredu pripravit sektor na hdd aby se ti neco nepreinstalovalo. Popripade to dat na jiny hdd nez se systemem nebo jako to mam ja ve virtual pc
„Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.“ 'Albert Einstein™'

dadasfx
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 10. 1. 2009 19:12

Mně to právě zrovna nějak nejde ani tím FlashGetem, napřed se to jenom tak občas na třeba 20 minut přerušilo a pak se to zas rozjelo, ale na těch 19% to visí celý odpoledne :-(
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod Switch007 10. 1. 2009 19:40

dadasfx píše:Ano mozne to je. Presny navod ti nedam, ale asi by sis mel dopredu pripravit sektor na hdd aby se ti neco nepreinstalovalo. Popripade to dat na jiny hdd nez se systemem nebo jako to mam ja ve virtual pc

Ve Virtual PC jsem to právě vyzkoušel a rád bych to vyzkoušel natvrdo jako samostatný systém. Mám jen jeden fyzický HDD, ale není problém si vytvořit další oddíl. Obavy mám spíš z přepsání zavaděčů Vist a XP. Ještě to promyslím.
Switch007
Junior

Odeslat příspěvekod kejki3 10. 1. 2009 19:42

***** píše:Mně to právě zrovna nějak nejde ani tím FlashGetem, napřed se to jenom tak občas na třeba 20 minut přerušilo a pak se to zas rozjelo, ale na těch 19% to visí celý odpoledne :-(

Jsem na 47% 64bit a plazí se to pořád v limitu připojení. Jedu bez klienta přes FF.
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod niio 10. 1. 2009 19:42

ja to stahujem full speed odtialto http://download.microsoft.com/download/ ... EN_DVD.ISO je to 64bit. skusim to nainstalovat do virtualnej masiny

takze nepodarilo sa mi to nainstalovat na virtualnu masinu, po nabootovani a nahrati pociatocnych suborov mi vypise chybu o nepodporovanom cpu, vraj nie je 64bit
Naposledy upravil niio dne 10. 1. 2009 20:55, celkově upraveno 1
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dadasfx 10. 1. 2009 20:07

*****: trpelivost.

Switch007: jestli to chces mit jako primarni system tak to bych nedelal. Bude to jeste plne chyb a podpora firewallu a antiviru taly jeste nebude nic moc. Aby si nevlitl do onlinebankingu i s nejakym hackrem zapatama.

Ja to zkousim v tom Virtual PC a nejak mi nejde rozbehat zvuk. vubec to nevidi zvukovku :( A ten jejich slavny IE je docela nestabilni, ale to on porad ze :)

dadasfx
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 10. 1. 2009 20:19

Už se to objevilo na stránkách Microsoftu, Internet Explorer mě přinutil nainstalovat kvůli tomu Download Manager a přes ten to jede zatím bezvadně, jsem za třetinou a pořád to jede okolo 250 kB/s, což vzhledem k tomu, že bych nedal ruku do ohně za to, jak je na tom UPC s tím zrychlováním, je výborné :-)
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 10. 1. 2009 20:31

dadasfx píše:Switch007: jestli to chces mit jako primarni system tak to bych nedelal. Bude to jeste plne chyb a podpora firewallu a antiviru taly jeste nebude nic moc. Aby si nevlitl do onlinebankingu i s nejakym hackrem zapatama.

Ja to zkousim v tom Virtual PC a nejak mi nejde rozbehat zvuk. vubec to nevidi zvukovku :( A ten jejich slavny IE je docela nestabilni, ale to on porad ze :)

Avira antivir pry funguje viewtopic.php?p=6037557#p6037557

ve Vmware mi zvuk funguje
IE8 je na WinXP krasne stabilni, ale take sem uz zaslechl ze s nim melo par lidi ve Vista problemy
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka