Hry na win 7

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod slavistakubi 27. 12. 2011 19:36

Když už je zde tato téma, mám otázku. Instaloval jsem si hry, konkrétně Neighbours from hell (1,2) a The Witcher. U 1. jmenované, se mi stane to, že se mi zapne hra, ale grafika absolutně nefunguje, abych byl specifičtější, není vidět, že by se něco dělo, až po stisknutí klávesy "alt", shození hry do windows a následném nahození, se projeví změna, ale zase to je pouze jako obraz, tzn. nevidím co dělám. Drivery mám v pohodě, grafiku taky... Nevim kde je problem. U 2. jmenované, po instalaci a následném cracknutí hry, mi aplikace začne vypisovat, že program přestal pracovat (dělo se mi to dříve u starších her). Podezřívám z toho fakt, že mám Win7 64bit, ale raději se zde zeptám, či nemáte nějakou radu.
Díky
slavistakubi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milanr1 27. 12. 2011 19:59

1) Používat výhradně originální verze sw, žádné cracky.
2) Instalovat kompatibilní verze sw.
3) V případě nutnosti instalace staršího nekompatibilního sw s 64-bit OS nastavit v linku kompatibilitu s mateřským OS (dle readme.txt) a zakázat kompozici plochy.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slavistakubi 27. 12. 2011 21:17

Zhruba tyto odpovědi jsem očekával...
1) Myslete si o mě co chcete, ale originály si kupovat nebudu.
2)Pokud myslíš kompatibilní k OS, tak... NFH je tak stará hra, že k win7 na 90% kompatibilní nebude. U zaklínače mi to normálně chodilo na stolním PC na 32bit win7 a ten tak starej neni, takže zde bych problém neviděl.
3)Díky, to by mohlo pomoci, dnes to už zkoušet nebudu, tak se zítra ozvu, jestli to pomohlo.

Edit: Nezabývejte se prosim vás 1. bodem... Takovejch je spousta.
slavistakubi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Shitman 27. 12. 2011 21:25

1) Myslete si o mě co chcete, ale originály si kupovat nebudu.

Myslíme si o tobě co chceme, ale pokud jsou to cracky, běž si to řešit tam, kdes k nim přišel - na warezfóra. My máme v pravidlech jasně uvedeno, že warez se tu probírat nebude.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod slavistakubi 27. 12. 2011 22:07

V tom případě se omlouvám. Již to zde nebudu řešit.
slavistakubi
Kolemjdoucí

Předchozí stránka