Plný rozlišení na Windows 7

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod AtoM 23. 8. 2009 16:28

Windows 7 mi nejdou přepnout přepnout do správnýho rozlišení monitoru (1920x1080 Benq E2200HDA). V nastavení rozlišení mám na výběr jenom 3 stupně 800x600, 1024x768 a 1280x1024. Navíc mi jde maximálně jenom 1024x768 bo když dám 1280x1024 monitor zčerná (viz problém níže)
Ovladač jsem zkusil aktualizovat automaticky přes windows update i ručně stažený ze stránek výrobce, ale žádný výsledek.
Děkuji za odpověd.

(Vyřešeno)
Furt jsem se to snažil spravit, instalovat nový ovladače až mi najednou zčernala obrazovka a monitor s PC přestali komunikovat. Systém běží normálně a monitor je taky v pořádku, ale bez obrazovky tam zpátky ty původní ovladače prostě nedám :-))
Neví někdo co teď?
Napadlo mě přepsat ty ovladače původníma, ale nevim kde je složka s driverama
Nebo 2. možnost obnovit registry, ale ty už vůbec nevim kde u W7 jsou a pochybuju, že by to problém vyřešilo.
Naposledy upravil AtoM dne 23. 8. 2009 22:25, celkově upraveno 2
AtoM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KineCZek 23. 8. 2009 17:23

Ihned po POSTu ( pro lamy: od zapnuti vypnuteho pocitace ) mackat ( pro lamy: mackej se NEROVNA drz ) F8 > volba spustit v rezimu VGA.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 23. 8. 2009 17:25

http://cranialtrauma.co.uk/wordpress/wp ... p-menu.png

enable low resolution video

tím se řeší tvůj problém "bez obrazovky"...

pokud ti systém nenabízí korektní rozlišení, nepotřebuješ ani tak ovladače monitoru, jako spíš grafické karty...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod AtoM 23. 8. 2009 18:07

Přes F8 jsem to zkoušel, ale lez jsem jenom do nouzovýho ze kterýho nemůžu měnit ovladače. Měl jsem si všimnout i těch dalších položek. Dík za pomoc. Zasloužil bych pár facek. :-))
Ještě bych teda potřeboval poradit s tím plným rozlišením.
AtoM
Kolemjdoucí