od Jarak 20. 7. 2010 10:52
Ahoj, díky.
Já jsem BFU takže asi pak budu ještě nějakou pomoc potřebovat. Ale zkusím to našel jsem i na netu nějaký návod.
No a soft je CAD program, jmenuje se to Atlas s nadstavbou řezy. Firma co to prodává zajišťuje upgrade pouze za celkem dost peněz ( cca 60 litrů) a já ho použiju tak cca 5-6 hodin v měsíci. No a tak se mi moc kupovat upgrade pouze proto, že to pod novými Win (už od XP) nechodí nechce, vzhledem k tomu, že funkčnost je stejná. Prostě, když jsem před sedmi lety koupil compl s xpčkama a nerozchodil to, tak mi bylo řečeno, že ta moje verze už v XP podporovaná není a že si mám koupit novou .... Tak jsem poprosil kámoše a ten mi na počítač nainstaloval NT 4.0 WS (můj přechozí systém) a XP (přepínám při bootování). No a teď mi začíná střešina odcházet a tak sháním informace co a jak dál. Jinak ten program nepoužívá zvuky, netisknu z toho ... pouze potřebuju myš, monitor, klávesnici a dostat se na soubory na HD a LPT port kvůli hardverovému klíči.
Tak moc díky.
J.
-- 20. 7. 2010 11:53 --
Jo a třeba bych bral i doporučení jaký počítač koupit (kofigurace).
J.
doma: Blue node 2i -> Pro-Ject Pre Box S2 Digital, HYPA H1 => Meze 99 classics, Audeze LCD2C