Přeinstaloval jsem celý windows, fungoval ovšem jenom chvíli. Po uspání se zase neprobudil a po restartu nešel spustit. Jako první jsem smazal soubor hiberfil.sys, restartoval. Po načtení z disku se mi objeví nabídka: 1. Spustit Windows běžným způsobem 2. Spustit opravu Windows Kteroukoliv zvolím, napíše se: Načítají se windows data (nebo tak nějak) a následuje restart. Zkoušel jsem opravu bootrec /fixmbr a bootrec /fixboot - žádná změna. Počítač zase nejse spustit Nemůže se jednat o nějaký vadný sektor disku?
Disk v poradku Chci jenom doplnit, ze jsem na pocitaci hardwarove nic nemenil a nikdy se mi to nestalo. Ted se mi takto podelal podruhe, chvili po cerstve instalaci W7
Nenapsal jsi verzi OS. Socket LGA 775 není plně kompatibilní s 64-bit OS. Bari007 předpokládá, že jsi nainstaloval korektní verzi OS W7 pro daný PC, tj. 32-bit.
Teoreticky se může jednat o projev nekompatibility:
Dysiew píše:Windows 7 Ultimate 64bit
Jak to zjistíš? 1) Nainstaluj kompatibilní 32-bit OS, např. WNT řady 5 nebo 6 včetně certifikovaných ovladačů. 2) Otestuj. Chová se PC stejně? NE, funguje normálně včetně probuzení z hibernace: OK ANO:
Bari007 píše:Pak je chyba v diskovém řadiči = výměna základní desky.