Program files

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Hoods 15. 3. 2013 21:38

Ahoj, dneska mi přišel win.7 s PC. Nechal jsem si ten win.7 nainstalovat. Dneska jak mi přišel tak nebyly zalohované soubory a složky z program files :((((( To znamená, že všechny hry a složky jsou v pr.????? Je možnost je nějak získat zpět??. Nebo je šance, že ho má dotyčný co mi to instaloval???
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 15. 3. 2013 21:39

Pokud nemáš zálohu, tak je to celkem bez šance. A jestli to má dotyčný, to mi fakt nevíme. Na to se budeš muset zeptat ho.

A jen tak mimochodem v Program Files by nemělo být nic víc, než je tam po čisté instalaci systému. Pokud jsi tam měl něco víc, tak už to je špatně.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hoods 15. 3. 2013 21:41

I kdyby je smazal (ten dotyčný co mi dělal zálohu), může je dostat zpět ne?? jsou na to programy, které vrátí zpět věc do měsíce.
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 15. 3. 2013 21:44

No sice žádná měsíční lhůta neexistuje (to bylo určitě v nějakém filmu, že?), ale teoreticky to opravdu možné je. Nicméně já osobně vidím šanci na záchranu limitně se blížící k nule.

BTW nainstalované hry stejně neobnovíš, maximálně jen surová data ;)
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hoods 15. 3. 2013 21:47

No mě nejde moc o hry, ale měl jsem tam, jak uložené pozice, tak rozpracované mise, dělal jsem dlouho objekty v 3ds maxu a teď je to *****. A tím obnovit soubory myslím že: disk recovery tool nebo nějak tak.
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 15. 3. 2013 21:50

Všechna důležitá data mají být zálohovaná. Pokud zálohu nemáš, pak ta data nemohla být důležitá.

Pokud se chceš pokusit o záchranu, stáhni si testdisk a důkladně si prostuduj návod. Na studium manuálu si vyhraď alespoň jeden celý den.

Další možností je svěřit záchranu dat odborníkům.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hoods 15. 3. 2013 21:52

No, dával jsem to do jedné firmy na PC, tak snad mi pomůžou.

Díky, že si mi pomohl aspoň zvednout náladu :)
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 15. 3. 2013 21:54

Nějaká firma na PC ti ale s velkou pravděpodobností nepomůže, ale může situaci ještě zhoršit do toho stavu, že už s tím opravdu nic udělat nepůjde. Pokud opravdu chceš pro to udělat maximum, musíš to dát do specializované firmy, která se záchranou dat zabývá (a ty jsou v ČR pokud vím pouze dvě, zbytek se o záchranu jen může snažit).
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hoods 15. 3. 2013 21:58

OK díky, myslíš, že by to šlo s tím testdisk ??? Nebylo by to moc náročné??
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 15. 3. 2013 22:03

Náročné to není, pokud věnuješ čas jeho manuálu.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hoods 15. 3. 2013 22:11

Pokud čtu správně viewtopic.php?f=940&t=1132029 tohle?? To by snad celkem šlo :)
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod kejki3 16. 3. 2013 09:10

Tak hlavně se ten disk nesmí používat, nic na něj stahovat a instalovat. Tím vším přepisuješ starý obsah.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 09:20

A ty to umíš?? Pomohl by si mi stím??.
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 11:00

Byl by mi někdo schopen pomoct (přes skype) s programem RECURVA
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... at/recuva/

Je to strašně důležité :(((

Můj skype: hoodscz