Program files

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Abox 16. 3. 2013 11:19

Jednu vec nechapu - "I kdyby je smazal (ten dotyčný co mi dělal zálohu)..." - tak mas udelanou zalohu, nebo nemas..?
Nezustal ti tam treba nejaky adresar Windows.old..?
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 11:23

Je tam adresář staré dokumenty, ale není tam to co potřebuji, což je Program files :(((
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 16. 3. 2013 11:26

Tak snad potrebujes ty data - "ale měl jsem tam, jak uložené pozice, tak rozpracované mise, dělal jsem dlouho objekty v 3ds maxu a teď je to *****.." a ty snad nejsou v Program Files, ty jsou za normalnich okolnosti nekde v dokumentech, data aplikaci a pod..?
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 11:28

Já měl složku 3ds max v Program files, a kde jsem měl všechny ty objekty, proto potřebuji někoho kdo by mi co nejrychleji poradil, jak tu složku získat zpět, než bude pozdě :(
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 16. 3. 2013 11:34

No tak jak uz se psalo - nic neinstalovat, disk nepouzivat, nabootovat nejake zachranne CD na obnovu a pripadna obnovena data vyextrahovat na druhy disk.
Cim driv, tim lip. Ale jestli to bylo treba naformatovane, a pak prepsano novym systemem (a celou dobu na tom jeste delas), tak pravdepodobnost zachrany je spise hodne mala...
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod turbot 16. 3. 2013 11:43

nabuduce sa naucis, ze dolezite veci treba mat mimo systemoveho disku + zalohovane..
a vobec, ta firma co ti preinstalovala win sa ta nepytali ci treba nieco zalohovat ? ak nie tak im tu obnovu vobec nedavaj riesit :)
ja vzdy cely systemovy disk ked niekomu robim komp zalohujem aspon na dobu 2tyzdnov a cakam ci si ditycny nezmysli, ze mu nieco chyba:)
turbot
Junior

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 11:45

Do firmy se půjdu zeptat v Po., ale co když je nebudou mít???. Potřebuji co nejrychlejší pomoc (skype, cokoliv.) Hrozně by mě to *****, kdybych o to přišel.
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 16. 3. 2013 11:52

Skype ti je naprd, pokud to nastartujes z nejakeho CD...cim dele budes cekat, tim se sance snizuje. Nakonec obnovis soubory, ale jejich obsah uz bude prepsany.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 11:55

Takže co mám udělat?? mám C. hodit na nějakej externí disk. Abych měl zálohu, kdyby se něco pokazilo.
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 16. 3. 2013 12:07

Umis cist..? Bud nabootovat nejake zachranne CD a nebo ten disk by musel byt pripojeny jako druhy v jinem PC - proste aby se na nej uz nezapisovalo.
Jak chces zkopirovat C: na externi disk, kdyz ty smazana data nevidis. Na ten externi disk budes kopirovat ty pripadne obnovene data...nekomu to dej, kdo o tom neco vi.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 12:18

Promiňte,ale jak to mám nabootovat?? to záchrané CD???
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod hoax 16. 3. 2013 12:20

Hoods: nezlob se na mě, ale je tohle normální? Ty dáš někomu přeinstalovat pc, víš, že tam máš data o který nechceš přijít. To si to neumíš předtim dát ručně někam na stranu nebo jim to alespoň oznámit aby ti to nemazali?
hoax
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 16. 3. 2013 12:24

Hoods píše:Promiňte,ale jak to mám nabootovat?? to záchrané CD???

Nastavit v BIOSu startovani PC z CD - a nebo pomoci nejake bootovaci nabidky (klavesa F12, F11...jak kdy, jak u ceho). A HLAVNE - musis nejake to CD mit.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hoods 16. 3. 2013 12:25

Hoax, řekli mi, že mi zalohují celý PC, ale když jsem dostal PC, program files a spousta dalších nebylo zalohováno. :( Tak potřebuji co nejrychleji poradit.

Nejsem žádný expert na PC, takže bych spíš volil někoho přes skype, při pomoci se hodně ptám, moc tomu nerozumím, ale jsem ochoten věnovat tomu čas, protože je to dost důležité.

K tomu CD jaké má být přesně???
Hoods
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 16. 3. 2013 12:37

SW jsou ruzne.
napr. http://www.lsoft.net/uneraser.aspx
Ale evidentne nevis, co pak s tim...
Abox
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka