Ok, tak je to jejich chyba potom, to bych jim ale vytmavil bejt tebou. Promiň do skype se mi nechce, ve finále by se to stejně na něčem zaseklo. Nejlíp najdi někoho kdo tomu trochu rozumí ať ti pomůže. Ale stejně, radši nečekej, že něco obnovíš.
Dobře, ale každý načtení win.7 přepisuje data, takže potřebuju co nejrychleji nějak to zalohovat (co když to tam mám) a později to už nebudu mít. Pokud tomu rozumím dobře. to, že to přesunu na CD, to je jako zalohování na CD??
Pak bych už věděl komu to dát, ale nyní čas plyne a já to pořád nemám:(((
No do Pondělí , je to dlouho, bohůžel doma nejsem sám a PC není jenom můj, takže nestahuji a jenom bloudím tady na netu. Takže mi poradte co mám tedy dělat, když už nic ((((
Je to hrozně důležité. Zatím jsme nedošli k ničemu. Kdyby se našel někdo ochotný kdo by mi vysvětlil postup toho programu, která hledá ty ztracená data, byl bych hrozně rád...
tvl, čim víc na tom pc pracuješ tim je šance nižší, ale když chceš: stahni si tohle, ale ne na disk c: ale jinam jestli máš - http://www.piriform.com/recuva/download/portable rozbal ten zip a spusť recuva.exe a dej vyhledat ztracený soubory na disku c: a podle výsledku vyhledávání uvidíš aspoň jakou máš zhruba šanci. To fakt ale nemáš někoho známýho kdo by ti s tim pomoh dřív?