BSOD

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod martin06 24. 6. 2013 14:35

Zdravím,

mám problém s PC, od včerejška mi blbne, skáče mi BSOD. Ani na plochu se nedostanu ba dokonce ani do nouzovýho režimu, zasekne se to u Classpnp. sys a následuje restart. Po zapnutí tu mám na výběr. Spustit nástroj na Opravu spouštění systému. Když to dám, tak na mě vyskočí Windows is loading files, nic zasekne se to a druhý pod tím mám Spustit systém Windows obvyklím způsobem, když to dám, tak se mi ukáže logo win 7 a restart.

Přikládám BSOD screen

http://2i.cz/014c3e14c7

Budu rád, za nějakou radu, jak se dostat na plochu, popř. jak to opravit.
martin06
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 24. 6. 2013 15:28

Iealni by bylo kdybys bootl recovery disk kterej maš udělanej - nemaš udělanej a prostě použil obnovu pomoci bitovou kopie kterou maš udělanou - nemaš udělanou?
Nemaš recovery dik - použij k temuž instalačku.
Nemaš instalačku stahni třeba windows 7system-repair-discs,budeš ho muset vygooglit,na netu jich leži plno,dysi je měli ke staženi Neosmart,nicmeně libovolne winpe3 tvym ůčelům poslouží , aplikuj postup viz vyše.
Nemaš nic z toho použij libovolne liv cd-usb ktere umožnuje praci se soubory.
Dobry ale pořad by bylo použit naky standartni kde můžeš použivat comand prompt a udělat
rename c:\windows\system32\drivers\classpnp.sys classpnp.old
Reboot.Pomohlo?Nepomohlo.
Stahnout classpnp.sys a nakopirovat ho tam,je to ale nouzovka.Řeši jenom ten najezd do systemu a ne to proč a co maš uplně rozdrbany.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirimi 24. 6. 2013 15:56

Ahoj,
tento nemilý problém způsobuje chyba v registru- zkus při startu dát F8 a zvolit opravit tento počítač. Pokud tam tuto volbu nemáš, tak to samé jde provést z instalačního média W7(musíš mít správnou edici x86/x64). Po nabootování do recovery modu si dej obnovit tento počítač a vyber bod obnovení ze dne, kdy to neblbnulo ....
jirimi
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 24. 6. 2013 16:37

Pokud těsně před závadou neinstaloval nízkoúrovňový sw, jedná se o chybu chipsetu.
Co s tím?
Vyměnit MB za bezvadný.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MiliNess 25. 6. 2013 17:02

Pokud to zůstává viset v classpnp.sys, jako první zkontroluj stav pevného disku.
Pravděpodobně bude vadný.
Hardwarová nezávislost znamená, že to neběží na žádném počítači.
MiliNess
Pokročilý