Zdravím,
dokázal by mi prosím někdo poradit s následujícími třemi "problémy", které mám s hlavním panelem ve Windows 7?
1) Často mám zapojené dva monitory. Hlavní, na kterém mám pracovní plochu, hlavní panel se spuštěnými programi a na kterém pracuji. Poté mám menší doplňkový monitor, na kterém mám odložené nepodstatné věci (přehrávač, online komunikaci apod.). Často se potřebuji rychle dostat k věcem na ploše a tak použiji tlačítko "Zobrazit plochu" na hlavním panelu. To mi ale minimalizuje i vše na druhém monitoru. A to nechci. Je nějaká možnost, jak toto tlačítko nastavit, aby fungovalo jen pro primární monitor?
2) Sice je možné přesouvat pořadí spuštěných programů na hlavním panelu, nemohu ale přesouvat pořadí "oken" v rámci jednoho programu (např. více oken prohlížeče, excelu, apod.). Lze toho nějak docílit? Abych si mohl přesouvat i pořadí oken v rámci jednoho programu?
3) Lze nějak na druhý monitor umístit obdobu hlavního panelu? Na kterém by byly pouze programy spuštěné na tomto monitoru? Aby se mi nemíchaly do pracovních programů na hlavním panelu na primárním monitoru?
Snad jsem to popsal srozumitelně a děkuji předem za případné vaše reakce.
-- 22. 1. 2014 13:36 --
Tak 3. bod se mi podařilo vyřešit pomocí programu Dual Monitor Taskbar:
http://sourceforge.net/projects/dualmonitortb/
Zobrazí na druhém monitoru hlavní panel a dokonce si na něj vytáhne i programy, které jsou otevřeny na druhém monitoru. Super. Zbývá vyřešit tedy body 1 a 2...