Poškozené stahované soubory, z ničeho nic W7-32

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Bespi_ 14. 8. 2014 15:48

Asi malo kontrolujes CRC stazenych souboru :-)

Ten hotfix sice klidne muze zpusobit dalsi problem, proti tomu zadna. Ale bohuzel i bez toho to neni nijak zvlast neobvykle a na OS nezalezi.
Bespi_
Junior

Odeslat příspěvekod hoax 14. 8. 2014 15:52

Ha ha, milý ooo: Samozřejmě jsi viděl nejvíc na světě.. Myslíš, že mě to nezarazilo? Mám pocit, že musíš oponovat za každou cenu a chytáš za slova. A kde píšu o AVG?, AVG je snad ještě horší. Starám se o stovky PC, ale na tom nezáleží. Spíš čti pořádně co píšu, protože v podstatě píšu to samý co ty. Takový jako ty jsou nejlepší, jseš namachrovanej, samý silný slova, píšeš o druhých jak se ztrapňujou a sám neumíš číst.
Já napíšu, že kdykoliv odvirovávám pc, vždycky je tam AV a ty: Já viděl pc zavirované s jakýmkoliv AV. Kde vidíš rozpor? Mimochodem jsem byl jedinej kdo tady poradil, přečti si ty rady ostatních.
hoax
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 15. 8. 2014 04:09

Něco k věci?Neboli že idiocie uživatelů je zcela nezavislá na danem AV?Takže to že ty přijdeš k počitači - neviš si s tim rady
Kód: Vybrat vše
To vaření z vody sedí. Není třeba ten Avast zabugovanej? K tomu PC jsem přišel jak slepej k houslím a nedovolilo to stáhnout žádný soubor do konce, tzn. jakýkoliv, rozumíte? Prý to začalo samo od sebe. Já vím, že se to takhle normálně nechová. Všechno související nastavení co jsem v Avastu našel, jsem vypnul. Dál už se opakovat nemusím, líp čtěte nebo chápejte.
To tam radši dám jinej free AV a mám vyřešeno hned.

jednoduše znamená že tomu nerozumiš?A je uplně jedno jakej AV tam bude.Mimochodem těžko radit někomu kdo ti neřekne jak ma nastavenej štit,napřiklad testovat cele soubory znamena v připadě servrů odkud to leze bud pomalu nebo skokově velmi pravděpodobne nedotaženi souboru protože se ti to zpomalí natolik že tě prostě ze stahování vykopne.Takovych nastavení je tam hned několik.Ne fakt nehraju na to že pokud se to neděje milonům lidí,jenom malymu vzorku že je chyba jinde než mezi židlí a klavesnící.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kubas789 26. 8. 2014 08:32

teredo tunneling je na to abys mohl mit IPV6 adresu pres stavajici IPV4
Kubas789
Junior

Předchozí stránka