Windows 7 For Refurbrished PCs - aktivácia

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ACER.14 15. 9. 2016 10:33

Zdravim,
po dlhsej dobe tu pisem dotaz. :) Mam tu "Recyklovany PC", na ktory chcem nainstalovat OS.
Konkretne sa jedna o model HP Compaq dc7800. Na skrinke mam dve nalepky. Jedna je s licencnym klucom OEM Windows Vista Business a druha, hneda s napisom Windows 7 Pro Refurb PC Citizenship.
Prvy krat sa stretavam s takymto niecim.
Jedna sa o Refurbrished PC, zakupeny bohvie kedy, nemam k nemu nic. Myslim si, ze licencne cislo k Win7 bolo k nemu dodane zvlast na nejakej brozure.
Volal som do Microsoftu, kde ma odkazali na podporu HP nech mi poskytnu (teda ak poskytnu) license key. Kedze dnes je statny sviatok (hp podpora ma zavrete :D) a potrebujem to, co najskor vyriesit, pisem sem.
Ak ste to niekto riesili, pripadne ak sa to riesi nejakym generickym klucom, dakujem za rady. I ked si myslim, ze aj tak budem musiet pockat do zajtrajska.

Pre ilustraciu som nasiel na internete ako to asi vyzera: (namiesto OEM software, tam mam For Refurbrished PCs)
http://i59.tinypic.com/6jjakj.jpg
ACER.14
Junior

Odeslat příspěvekod 5h1nj1 15. 9. 2016 10:59

Nejak jsem nepochopil, s cim mas vlastne problem?
Nainstalujes Win 7 s tim klicem pro refurbished. Aktivace normalne probehne. Jde o specialni licence pro repasovane PC, to se celkem bezne delalo. Nikdy jsem s tim nemel problem.
Takze co presne chces vedet?

Edit: Je fakt, ze ja tam tedy vzdy mel primo klic. Pokud ho ty nemas, musi ti potrebne dodat ten, kdo to repasovane PC prodal.
5h1nj1
Junior