Ahoj,
narazil jsem na problém s indexováním obsahu souborů na serveru Windows 2008 R2.
Původně jsem používal Windows 2003 Server a na něm MS Office 2003 Pro, indexování obsahu souborů fugovalo perfektně všem uživatelům bez rozdílu kdo soubor vytvořil (vlastník) byl obsah vyhledán i všem ostatním uživatelům, kteří měli přístup do sdílené složky s dokumenty (Word, Excel atd.).
Na novém serveru s Windows 2008 R2 po nainstalování a nastavení služby indexování, vytvoření katalogu pro danou sdílenou složku atd. funguje vyhledávání obsahu souborů jen Administrátorovi (stále používáme MS Office 2003 Pro). Zkoušel jsem i změnit vlastnictví složky (vč. dědictví podadresářů a souborů) na skupinu, která tam má přístup, ale nepomohlo to (reindexace proběhla automaticky sama po změně vlastníka), stále to funguje jen Administrátorovi.
Na server přistupujeme prostřednictvím Vzdálené plochy/Terminálové služby. Faktem je, že jsem ještě neaktivoval klientské licence Terminálové služby (mám na to 120 dní), tak zda to nemá s tím souvislost.
Nějaké nápady?
J.Hůla