zdravim,
do pc jsem naskládál pár nových věcí, a nějak se mu od té doby nechce nabíhat. pípne, naběhne první obrazovka, takže se můžu dostat do biosu, ale když ak chci pokračovat, tak se restartuje. V biosu jsou oba disky, mechanika, všechny ramky a o procesoru to tam taky něco píše. na jeden disk jsem i nainstaloval win7, poté jsem ho smazal, rozdělil disk na sektory a nainstaloval ho znovu, ale pořád to nenabíhá. Snažil jsem se na disk dostat linux ubuntu ze spouštěcího CD, ale kldyž jsem dal instalat(nebo spustit) tak to vypsalo error a pc se zase restartoval.
I/O error
Error reading boot CD.
Sice to cd použivám jako podložku pod stůl, aby se nekýval, ale na ntb mi šel normálně nainstalovat, takže by mělo být funkční. ( nefungovalo to ani na jiné, nově staženém a vypáleném ubuntu)
zákl.: MSI X79A - GD45
CPU: i7 - 3820 ( je nan něm kolem 25° )
GPU: Sapphire HD 7970
zdroj: 750W
řešení:
Už jsem se na jedný stránce dostal k řešení problému, při doinstalování winu mi nachvíli bliklo modré okno s nápisem, tak jsem si ho šibalsky vyfotil, vygooglil text a první odkaz nabídl řešení:
http://lludvik.blogspot.cz/2012/10/selh ... aseni.html
nevim jake tady je pravidlo o vkladani odkazku na jine weby, tak se omlouvam za poruseni pravidla.