klavesnice prestava po pul minute psani reagovat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Akulla 7. 3. 2013 22:42

musim kliknout mysi na text a pak muzu zase pokracovat v psani, a po pul minute zase proces opakovat, nevite, kde muze byt chyba?

to same s mysi, ta sice funguje, ale kdyz chci otacet koleckem a posouvat stranku dale, musim zase kliknout pravym mysitkem, jinak se nepohe

pomozte prosim
Akulla
Junior

Odeslat příspěvekod kejki3 7. 3. 2013 22:50

Nevíme nic o klávesnici, myši, počítači ani operačním systému.
Je to bezdrát a dělá to aby šetřil baterky?
Je to zasviněný operační systém, nejlépe v botnetu, který pracuje pro někoho jiného?
Máme si tu dát anketu: Kdo je nejlepším věštcem Živě?
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Akulla 7. 3. 2013 22:52

windows 7 ultimate
tenhle pocitac:
http://www.czc.cz/9ed01eh086hpg9d8nvnnbai3cd/seznam

zkousel jsem klavesnici bezdratovou a klavesnici dratovou, dela to i jedna i druha! V klavesnici asi nebude problem :(

operacni system byl nainstalovan vcera
Akulla
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 7. 3. 2013 22:56

Vis, ono ... no rekneme, ze se toho moc nevysvetlilo. Budme pokracovat v tvrzeni, ze i sekunda je dostatecne dlouhy cas i bez toho, aby bylo zdrojove medium nejakym zpusobem vylepsene.

Zacneme tedy klasickym postupem eventvwr.msc
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod Akulla 7. 3. 2013 23:05

omlouvam se , ale v PC nejsem moc zdatny, rekl bych , ze i docela spatnej, tak jestli me budete navigovat, co mam delat, budu vam moc vdecny
ten eventvwr.msc mam napsat do radku hledani, nebo kam?
Akulla
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 8. 3. 2013 08:52

Ten win je urcite legalni, ze... Pochybuji, ze by nekdo kupoval drahy ultimate na tak levnou sestavu a taky nevim, nac by neko vubec kupoval ultimate pro domaci pc.
I tam muze byt puvod problemu, sw stazeny z netu kolikrat miva breberky included.

Hod klukum ten log (ti pak napisou kde to splasit) a nech to projet nejakym antivirem.
Pokud to skutecne je nelegalni, tak si zakup radnou licenci a v tom pripade prosim nepokracuj v tomto vlakne.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod kejki3 8. 3. 2013 08:58

Nějaké Start, Spustit?
To sis skládal sám? Dělá to i bez externí grafiky?
Ten Windows Ultimate jsi koupil na warezu?
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kapitan_marciano 8. 3. 2013 11:16

To bude asi nějaká ta před-aktivovaná verze Win7, to občas zlobí, když už pirátit Windows, tak nainstalovat z originál DVD / image z originálního DVD a poté použít osvědčený a čistý aktivátor.

Na téma kde takové věci stahovat zde dokonce vyšel i článek 8-P

http://www.zive.cz/clanky/nejlepsi-weby ... fault.aspx
kapitan_marciano
Junior

Odeslat příspěvekod Akulla 8. 3. 2013 12:04

a proc bych mel kupovat nejakou drazsi sestavu, hry moc nehraji, akorat jsem si chtel zahrat jen 2 hry, teda ty novejsi. A to Max Payne 3 a GTA IV. Nic vic! Proc bych mel kupovat drazsi stroj, jaky to ma smysl, kdyz h ostejne pouzivam jen na web, filmy, offic a internet? Rekni mi, proc mam jako vyhazovat penize oknem? Muze mi to laskave vysvetlit? Maxa jsem zkousel na DX 11 , 1920 1080 , na stredni a jede krasne na 40 az 50 FP, mozna by utahl i vysoke, nevim. Akorat mam problemy s tim windows, nainstaloval jsem si nejaky rusky wnindows maximani a ted mi dela neplechu, nedokazi nic instalovat z virtualni mechaniky a seka se klavesnice a mys. Jinak PC jede krasne, ale tyhle 2 zasadni problemy proste nejsou prekousnout no. Zkusim preinstalovat windows a pak se uvidi
Akulla
Junior

Odeslat příspěvekod kapitan_marciano 8. 3. 2013 12:13

Hlavně tam znovu neinstaluj ty ruské :D
kapitan_marciano
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 8. 3. 2013 12:20

Pokud sis to nekde buhvi odkud stahl, pak se nediv. Promin, ale jsem nucen to tu zamknout, reseni problemu s warez je proti pravidlum.

Jinak nenarazel jsem na cenu sestavy, mi rodice maji pc jeste levnejsi a slabsi. Jen mi prislo divny davat tam win ultimate, ktery stoji temer pulku jeji ceny a na doma nema dalsiho zvlastniho vyznamu. To by pak opravdu hazeni penez oknem bylo.
alfah4ns
Ex-moderátor