Náhodné zhasnutí obrazovky

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 12. 2024 05:37

Staci na klavesnici dvojhmat Win+R, napsat regedit, spustit jako spravce, pak to je jiz intuitivni.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod godzilak 23. 12. 2024 10:15

Hustý :) Schválně jsem ještě před přidáním pustil O2 TV v prohlížeči, chvilku to přepínal a obrazovka zhasla na pár vteřin, po přidání zatím nic, tak uvidíme jestli to bude tímhle vyřešeno ...
godzilak
Junior

Odeslat příspěvekod polda 23. 12. 2024 13:07

Nepoužívat nějaké čističe,clean upy,CCleaner apod. To už rovnou udělat novou instalaci W.
polda
Junior

Odeslat příspěvekod godzilak 23. 12. 2024 14:39

Tak chyba furt stejná i po použití toho registru ... :/
godzilak
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 23. 12. 2024 15:07

godzilak píše:Tohle jsem vypnul https://prnt.sc/zkxXZdCWuOHf

Ano, to jsem měl na mysli. Ale beztak to nepomohlo.

godzilak píše:SAM netuším co je, nenašel jsem.

https://www.gigabyte.com/WebPage/785/NV ... e_bar.html

U karet RX 6xxx a RX 7xxx má dost vliv na výkon, takže je dobré ho mít aktivní.

godzilak píše:Ty chyby jsou dost nahodilé, dneska to za celý den udělalo jednou při spuštění O2 TV v prohlížeči. Zkusím tam zítra ještě hodit nový DP kabel, teď to mám propojené pomocí HDMI a ten kabel mi přijde, že je hodně ohnutý, jak to mám u zdi, tak se vytvaroval skoro do pravého úhlu.

Už si zkoušel jiný kabel? Ono DP by bylo i tak vhodnější, protože s HDMI není možno využít plný potenciál monitoru.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 23. 12. 2024 18:16

Uvidíme, co udělá ten plánovaný DP. Pokud úprava registru nezabrala, nezapomeňte použít druhý soubor pro vrácení do původního stavu (a restart).
Emil Pastelka
Junior

Odeslat příspěvekod godzilak 24. 12. 2024 17:17

Ten Re-Size BAR jsem v biosu našel a dal na AUTO, akorát po restartu mi vyskakuje hláška, že se změnilo nastavení HW a je třeba počítač restartovat :D
DP jsem už taky zapojil. Ten vracející soubor na registr jsem použil taky.
godzilak
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 24. 12. 2024 20:36

Hláška by měla vyskočit jen po prvním restartu a pak už ne. Pokud se oběvuje stále, zkontroluj, zda je SAM aktivován v ovladači GK (Performance > Tuning > Smart Access Memory > Enabled).
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod godzilak 25. 12. 2024 11:20

Restartoval jsem to 2x , ale napotřetí už nevyskočila, takže asi cajk. Zatím bez problému. Tak snad teoreticky vyřešeno, uvidíme.

Ale řeším další problém, blbne mi streamování ze steamu, akorát si nejsem jistý do které kategorie položit dotaz :D Asi ostatní programy, nebo někam do sítě a internet...

Každopádně díky všem zúčastněným za pomoc.
godzilak
Junior

Předchozí stránka