Moderátor: Moderátoři Živě.cz
d0nut píše:Tohle bude trošku mimo ale hodí se to, pokud někdo hraje hry nebo renderuje video.
Ve Win7:
Klikněte na baterku, klikněte na další možnosti napájení, změnit nastavení schématu, řízení spotřeby procesoru, maximální stav procesoru, a nastavte ze 100% na 70%
(70% je jen ukázka, dejte si tam kolik chccete, hlavně nedávejte méně jak 2%, jinak vám systém spadne!!)
Doufám že jsem poradil
S pozdravem d0nut
libor1614 píše:Dobrý den mám notebook kupovaný v září 2011.jedná se o notebook PACKARD BELL Easynote TSX66-HR-683CZ s parametry:
Geafická karta- NVIDIA GeForce GT540 2GB VRAM,Integrovaná grafika HD Intel -2 grafiky
Procesor:Intel Core i5-2410M
Operacni pamet-4GB
HDD-1000GB
A problém je v tom že se přehřívá,při normálním používání např.internet,word.. je teplota procesoru 45-60 stupnu nekdy i 70 stupnu .A při hraní her např. Pes 2012 se teplota zvysi na 90-95 stupnu a hra se zacne asi po 5ti minutách sekat a nedá se hrát.Chtěl jsem se zeptat jestli byste mi nekdo nepomohl tento problém vyresit a nebo jestli mam notebook hned reklamovat,předem děkuji za každou radu.
d0nut píše:Klikněte na baterku, klikněte na další možnosti napájení, změnit nastavení schématu, řízení spotřeby procesoru, maximální stav procesoru, a nastavte ze 100% na 70%
(70% je jen ukázka, dejte si tam kolik chccete, hlavně nedávejte méně jak 2%, jinak vám systém spadne!!)
Genstiade píše:
mohu si v klidu přetaktovat grafiku a mastit hry...
Dodatek: K notebooku jsou připojeny dva monitory, jeden 24p a druhý 19p.
Python.p píše:Genstiade píše:
mohu si v klidu přetaktovat grafiku a mastit hry...
Dodatek: K notebooku jsou připojeny dva monitory, jeden 24p a druhý 19p.
sry ale co musím to napsat WTF ! buď je to dobrej vtip nebo sakra divnej nápad![]()
v případě že to tak fakt máš -> NA HRY JE STOLNÍ POČÍTAČ ! ! !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků