Sony Vaio S15 (svs1512x9eb) - Recovery

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod MArtin_uk 12. 3. 2013 04:16

Zdar, před týdnem jsem koupil Vaio S15 s W8 Pro. A já k...t jsem smáznul recovery oddíl a nemám média, najde se tu někdo kdo by mi to hodil třeba na uložto - (poskytnu vlastní účet)? Nejedná se o distribuci wazaru, protože má notebook vlastní product key W8 PRO v UEFI. Bydlím v UK a do bohemky je to fakt z ruky. (Pro ty co tu napíšou něco o čisté instalaci systému, tak ono to na Sony fakt nejde ... )

-- 12. 3. 2013 05:28 --

popřípadě Recovery s W7PRO - myslím že jestě na podzim to s tím systémem nabízeli.
MArtin_uk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 12. 3. 2013 07:20

Počkat, ty nám chceš tvrdit že na notebooky SONY nenahraješ čistou instalaci ? ale prosímtě...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod magma 12. 3. 2013 08:09

Pred tyzdnom som kupil ten isty notebook a garantujem ti, ze cista instalacia ide. Prvu vec som vymenil disk za SSD. Potahaj si komplet vsetky ovladace vratane updatnutych a ja ti sem nahodim komplet navod ako spravit cistu instalaciu.

-- 12. 3. 2013 08:29 --

Ovladace
http://www.sony.co.uk/support/en/product/SVS1512X9EB/updates

Poradie v akom instalovat ovladace, odporuca sa restart po kazdom. V tomto poradi sa vyhnes bugu, ktory je vo Win 8 a u niektorych vyrobcov notebookov, aby ti nevyhadzovalo neoriginalnu bateriu. VAIO Control centre stiahni podla kroku 18.
http://forum.notebookreview.com/sony-owners-lounge-forum/669429-official-2012-sony-s-series-owners-thread-511.html#post8955315. Ak by si sa battery bugu nevyhol, tak staci guuglit a zakazat jeden proces vo win.

Ak chces rozbehat citacku prstov , aby si sa s nim mohol nalogovat do win, tak nainstaluj ovladace od notebooku AuthenTec Inc. driver, potom Windows Biometric Framework for AES readers a Authentec TrueSuite Starter z tejto stranky http://support.authentec.com/Downloads/Windows/Drivers.aspx.

Jedine nezname zariadenie, ktore mam je 3G model nakolko na neho oficialne neni pristupny ovladac, ale bez problemov funguje, takze to neriesim.
PC, NB, iPad > Aune S6 / DragonFly Black > Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO, Beyerdynamic DT-1770 Pro, Sony MDR-1RBT, Focal Alpha 50;
magma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MArtin_uk 12. 3. 2013 12:26

Paklize ti to běží, hned to zkusim. Jen jedna věc. Jak jsi nainstaloval w8 ? Přes Legacy mod, nebo UEFI ?

-- 12. 3. 2013 13:33 --

To PYthon.p - lidi jako ty, dělají většinu diskuzí neuvěřitelně konstruktivní. Když neporadíš - nevyjadřovat !
MArtin_uk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hnedahlava 12. 3. 2013 12:49

Takhle provokovat moda :D
hnedahlava
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 12. 3. 2013 12:52

Mým příspěvkem jsem chtěl tě chtěl navést správným směrem. Kdyby jsi napsal konkrétní dotaz můžeme se bavit konkrétně.

Takže rada zní čistá instalace a potom si udělat recovery, klidně přes windows. Nemusíš řešit Sony SW
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod MArtin_uk 12. 3. 2013 13:46

to magma > jedná se mi o legalizaci W8 pomocí klíče, který je v biosu.
MArtin_uk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 12. 3. 2013 14:01

Je to celkem jednoduché. Více zde
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod MArtin_uk 12. 3. 2013 16:26

:D neskutečny hovado ! pak proč jsou české diskuze tak nepoužitelné. 23 letí studenti v roli moderatoru ... to je neskutecne !
MArtin_uk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 12. 3. 2013 18:06

Tím to není. Prostě chce fórum, kam nebudou chodit lidi. ;)
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Python.p 12. 3. 2013 21:40

Nevím vo co ti jde, když se ti nechce hledat ;)

kdyby jsi přišel s tím že na mašině VAIO mi při instalaci OS vypíše chybu "x" v kroku "y" a postup "z" nefunguje....
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod magma 13. 3. 2013 13:57

Mal som instalacku napalenu od znameho. Nijak som CD key neriesil, proste sa to nainstalovalo a bolo to aktivovane.
PC, NB, iPad > Aune S6 / DragonFly Black > Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO, Beyerdynamic DT-1770 Pro, Sony MDR-1RBT, Focal Alpha 50;
magma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 14. 3. 2013 10:51

No jasně, prostě sis nainstaloval nelegální předaktivovanou verzi ;) Takže dřív nebo později stejně přestane fungovat. Hlavně že sis ten systém koupil, ale používáš nelegální...
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod magma 14. 3. 2013 16:49

Podla seba sudim teba?

Tu instalacku mam od byvaleho kolegu z predajne s vypoctovou technikou, v ktorej som robil veduceho 5 rokov. Je to uplne normalna instalacka Win 8 pre podobne pripady ked si chces urobit cistu instalaciu a vlastnis origo Win 8.

EDIT> Kazdopadne to nic konstruktivne k teme nebolo ani z mojej ani tvojej strany, takze to je hodne akurat zmazania.
magma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 14. 3. 2013 20:49

Každá čistá instalace vyžaduje zadání čísla. Pokud to nevyžaduje, je nějakým způsobem upravená. Jestli legálně (KMS/MAK pro firemní počítače například) nebo nelegálně víš už jen ty. Já jsem tě jen upozornil, že sis s velkou pravděpodobností nainstaloval nelegální systém, byť máš licenci zakoupenou.
Bari007
VIP uživatel

Další stránka