- Kód: Vybrat vše
Napr pro notepad:
1. zmacknu tlacitko start
2. napisu notepad
No tak osobně mam namapovanej PS takže spuštěni notepadu spočiva ve dvou zmačknutich klavesy,jsem v něm věčně tak se neda svititspuštěni desktopu tam kde potřebuji napsani ii,dokumenty napsanim . ,problem neni v tom že bych cokoliv cokoliv bleskově nespustil,win ma ještě jednu volbu jak je ovladat zkratkama ktera je celkem skryta nejsou to takove ty co byvaji v každem navodu ala windows shortcut a protože W8 jdou komplet ovladat tymž zabudovanym nastrojem maji W7 nic se nezměnilo.Problem je v tom že že metro je na desktopu k ničemu a ne že trošku nešikovne,ale pro ty co na počitači nic nedělaji - mail,internet,kecalek,hry,hudba,film je to defakto jedno.v připadě potřeby se jenom budou velmi ergonomicky prodirat k požadovanemu o přes jednu volbu víc než doposud,supr napad

,nicmeně evidentně to některejm lidem nevadí.No stejně si myslim že WP nezachrani ani svěcena voda - nic jinyho totiž než tsnaha o toto tento zoufalej pokus nacpat metro i tam kam by to nenapadlo ani uplny pako neni - někdy si stači přeložit vyrazy ala sjednoceni prostředí a jednotny uživatelsky zažitek...Něco jako když si člověk překlada do praveho vyznamu - v zajmu ochrany uživatele,vaše data budou zpracována
Jinak microsoft respektuju - at už to udělali jakokoliv tak vlastně umožnili i lidem kteři by na to ani nemohli pomyslet uživat vypočetni techniku v domacnosti opravdu masově.ono to vysmivane klikani na ikonky je totiž jedinej způsob od určiteho stupně porozuměni si s vypočetni technikou jak to zařidit aby uživatel neskončil na uvodni obrazovvce na věky věkův a dal se defakto nehnul.
Na druhe straně ma tato fiirma šilene napady - nejdřiv nacpe desktop do mobilu - windows 6.X a a nižši,měl jsem je a opravdu to byl desktop na mobilu se všim všudy a i když jsem se sžil ja tak mně bylo jasný proč ostatni ne a byl to zcela okrajivý produkt nerozšiřený masově.Ted nacpali mobil do desktopu a budou se velmi divit osobně tipuji jestli na tom budou trvat že to tak zůstane.