od MICKI2701000 25. 10. 2012 08:50
Ahojte,
Nejak jsem nepochopil jak bude mozne z XP prejit. Je mi jasne, ze aby bylo mozno updatovat, je potreba spustit ze systemu, ze ktereho to instalujete, ale bude pak po restartu mozno zformatovat napr. partition? Rozhodne si myslim, ze nez takovy hybrid, tak radej zformatovat disk. Nicmene jen ze samotneho upgrade to nepude, takze se bojim, ze ani prex XP ci Visty to nepude. Na to se na Zive zapomeli zeptat nebo ja to z toho nepochopil. XP umoznovali napr. po restartu vybrat disk a jestli ma byt formatovan ci ne.
-- 25. 10. 2012 09:51 --
Ahojte,
Nejak sjem nepochopil jak bude mozne z XP prejit. Je mi jasne, ze aby bylo mozno updatovat, je potreba spustit ze systemu, ze ktereho to instalujete, ale bude pak po restartu mozno zformatovat napr. partition? Rozhodne si myslim, ze nez takovy hybrid, tak radej zformatovat disk. Nicmene jen ze samotneho upgrade to nepude, takze se bojim, ze ani prex XP ci Visty to nepude. Na to se na Zive zapomeli zeptat nebo ja to z toho nepochopil. XP umoznovali napr. po restartu vybrat disk a jestli ma byt vormatovan ci ne.
-- 25. 10. 2012 09:54 --
Omlouvam se, ze je tam 2x, ale nepodarilo se mi to pri editovani odstranit.