Moderátor: Moderátoři Živě.cz
aerojam píše:Co když vytvořím aplikaci pro Metro a budu jí chtít poslat kamarádovi e-mailem nebo předat na flešce? Jde certifikace a store obejít i na nepodnikových edicích systému? Resp. funguje tento oficiální návod (http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 52635.aspx)?
1.Use the Deployment Image Servicing and Management (DISM) command-line tool or PowerShell cmdlets to add the LOB app without a Windows store license.
Poltergeist píše:vrtá mi hlavou jak je to s těmi virtuálními disky, co tam mají být, nový systém má totiž zase opět NTFS, čekal jsem že bude něco nového . .
Poltergeist píše:jo mám na mysli to ,,storage spaces"
Poltergeist píše:pak mám na mysli taky to že za 20 let nedokázali přijít s nástupcem NTFS
Poltergeist píše:rovněž mám taky na mysli to že VHD disky a jejich bootování do nich je extrémě sisifofská práce, prakticky nezprovoznitelný, alespoň mě se to nepodařilo nikdy udělat, mohli tam přidat za ty 3 roky nástroj
Poltergeist píše:jak to dělali v redakci pánové Kuba a David na tom Dellu D630, tam to evidentně je aktivovaný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků