Poltergeist píše:jsem sice běžná uživatel ale všecky moduly ze kterejch se skládá os by se měli postupně inovovat, tady je uplně jiný jádro a všechno a jediný co je stejný je furt souborovej systém, ať to má stejný výhody jako EXT4 u linuxu, např taky ta defregmentace na NTFS to je síla . .
úplně nový systém? mezi windows 7 a 8 je asi takový rozdíl jako mezi vistama a sedmičkama a nebo mezi windows 2000 a windows xp ... úplně nový systém je pro srovnání windows 2000 oproti windows nt.
zásadní skoky jsou:
- windows nt - windows 2000
- windows xp - windows vista
-- 18. 8. 2012 00:23 --Poltergeist píše:reakce na to s těma VHD diskama: tak si to zkuste a uvidíte ,,že to nepůjde ani za mák"
viz návod
http://www.virtualnipc.cz/2009/07/24/ko ... r-2008-r2/+ podobný, nejde a nejde, kolabovalo to u toho připojení: C: disk, když to je bootování tak jak má moje fyzická partition bejt označená jako C ? ? ? prostě neni, někdo tady napsal v roce 2009 návod anglicky a 99% všech it webů a poraden to jenom kopíruje bezmyšlenkovitě, taky mohli do W8 integrovat nějaký nástroj na to, ne je ,,cmd"
1. tento návod jsem napsal já a při psaní jsem jej zkoušel.
2. protozuju tak sedmičky na různých strojích a používám tuto instalaci do VHD pokud někomu diagnostikuju problém s PC a nemá zálohu.
3. během instalace je fyzická partition C ale po dokončení instalace se přehodí na písmeno D.
nenapsal jsi nic kromě toho že "nejde". hláška typu je to rozbitý opravdu vede k řešení problému...
4. pokud s tím chceš pomoct napiš mi u toho článku co máš za problém a kde se zasekneš. každopádně problém je někde mezi klávesnicí a židlí protože nejsem jediný kdo to používá...
5. problémy s CMD máš taky asi jen ty.
Poltergeist píše:a soubroorvý systém ? : kristova noho, jako by za 20 let nikdo nic lepšího nevymyslel, nejsem linuxák, prostě chci nový soborový systém, ten starý už vystřelit na měsíc !
Metro taky nidko nechce a serou se s tim, proč nenechaji Metro bejt, nedaji tam WP7 jako nadstavbu místo Metra, stejně jako WMC nadstavba ve W Vista, a radši se neserou s novým souborovým systémem, jehož přednosti ocení všichni
kristova noho nech to na microsoftu. je to jeho produkt a vyvíjet jej bude jak se mu zlíbí a ne jak si tu někdo na diskuzním fóru stěžuje. jen zbytečně zdržuješ a nemáš ani potuchy co požaduješ.
Poltergeist píše:a co se týče krekování a spol., já to nechci crackovat, jen si to na 14 dní vyzkoušet ale chci aby to bylo 14 dní plně funční, během toho to budu zkoušet zkoušet, např jak tam jedou hry atd, pak to smažu, ale potřebuji to plně funční, což při zablokované změně mnastavení metra z důvodů aktivace nejde . . díky
tak si stáhni standardní trial produkt a ne msdn když nemáš licenci.