Messenger - nelze se přihlásit

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 8

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Richter.Vit 11. 12. 2012 12:53

Mám problém ohledně přihlášení aplikace Messenger for Win 8 (ta co je vestavěná v Win8) do FB chatu. Už začínám být zoufalý. Zkoušel jsem snad všechno. Odebrat a přidat účet znovu. Změnit heslo na FB a přihlásit se s novým heslem. Odinstalovat a nainstalovat balík (pošta, lidé, zprávy, kalendář) znovu. Dřív mi to fungovalo ale už víc jak 2 týdny mi to nefunguje. Problém je že mi také nefunguje chat na Outlook.com přitom Windows Live Messenger funguje. Windows Live Messenger mi v pohodě propojí účty. Už přemýšlím že přeinstaluji Windows 8 znovu.
Naposledy upravil Richter.Vit dne 11. 12. 2012 15:46, celkově upraveno 2
Richter.Vit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 11. 12. 2012 12:58

Problém bude nejspíš v nastavení zabezpečení účtu. Používáš jednorázové heslo pro přihlášení do těch aplikací?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Richter.Vit 11. 12. 2012 13:12

Používám jednotné heslo. nemám přihlášení pomocí hesla a kódu co mi přijde na telefon.
Obrázek
Richter.Vit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 11. 12. 2012 13:29

Zkus použít tu volnu Hesla k aplikacím, kde si vygeneruješ jednorázová hesla pro použití v aplikacích.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Richter.Vit 11. 12. 2012 15:31

Toto heslo aplikace Messenger nechce vůbec přijmout. Zkoušel jsem to třikrát. Odebral jsem i veškeré aplikace co jsem měl v centrum aplikaci na FB. Narazil jsem na chybu když jsem chtěl vypnout platformu.
Obrázek

FB mi nechce dovolit tuto platformu vypnout.
Obrázek
Je nějaká možnost jak zresetovat veškeré nastavní na FB? Nebo jákékoliv jiné řešení?
Richter.Vit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jenda3 11. 12. 2012 18:13

Tak mi to nešlo a proto jsem přešel na IM+ najdeš ho ve Store
jenda3
Junior

Odeslat příspěvekod Richter.Vit 12. 12. 2012 12:00

Sorry ale nechci používat aplikaci třetí strany. Vážně bych chtěl využívat tu vestavěnou aplikaci když už jí tam musím mít. Ostatní tři aplikace z balíčku používám
Richter.Vit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x-rated 12. 12. 2012 17:26

ta vestavěná aplikace je pro metro a nikde neni psáno, že ji využívat musíš - já po čistý instalaci všechny metro aplikace posílám do věčnejch lovišť... na desktopový užívání fuc*booku je od mrkvosoftu skype...
9900K / G.Skill 64GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 4090 / Sabrent 4 TB / X-Fi THD / HD660S / Pro X Superlight 2 / G815 / UP2715K / HX1000i / Define R6 / EKWB full
x-rated
Junior