Tablet do 3000,-

Surface a další dotyková zařízení - nejen s Windows

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Caby2 4. 3. 2013 09:14

Zdravím vás, potřeboval bych radu vás jako odborníků, planuju si koupit tablet cca za 2500,- ale nevim jaky. Mate nějako zkušenosti? vlastníte nějaký a jste spokojený? Doporučili by jste mi nějaký?

vim že za tuhle cenu si moc dobry tablet nepořídím a že procesor bude 1GHz ram 1GB apamet tak 4GB stim tak nejak počítam ale nevim jaky model a značku,

děkuji za každou radu a doporučení :-)
Caby2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alfah4ns 4. 3. 2013 09:22

Na co to hodlas pouzivat?
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Caby2 4. 3. 2013 10:52

Tak tablet je všeobewcne určen jen na 3 veci, internet, film občana hra, tak to mam i ja, v posteli se kouknou nebo na ceste na serial, na internet v kavarnach a na hru nekde na čekaní.
Caby2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 4. 3. 2013 11:24

Neočekavam že by to činil dotyčny ale v mojem připadě dsploit,fing+navazujici placena aplikace na něj,csip,elektrodroid se všema doplnkama,better terminal pro,DGT...Hm a razem je jasný že se uplně míjíme v tom k čemu tablet slouží mně a k čemu tobě.Takže všeobecně je spiš ve smyslu většina - jestli on je ta většina ve smyslu že neví k čemu by bylo možno taky použivat pokud jeho zaměření je X nebo většina ve smyslu nic víc nechce nejde dopředu nikdy řict.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caby2 4. 3. 2013 11:40

Tak tenhle případ jsem nemyslel zrovna :-D ale jak jsem psal budu to mit jen na ty 3 věci.
Caby2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SmokeMan 4. 3. 2013 11:49

Cube U30GT z ciny vychazi tak nejak kolem tech tri tisic myslim... za ty love bezkonkurencni... jinak bud navys rozpocet, prip. slev z pozadavku a priprav se na to, ze koupis kram, ktery asi budes vic nez cokoli jineho nenavidet :))
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MouseKey 4. 3. 2013 12:11

Caby2 píše:Tak tablet je všeobewcne určen jen na 3 veci, internet, film občana hra
Tablety mám 2, ale film jsem ani na jednom ještě nekoukal. :D Namísto toho bych mohl doplnit dalších x věcí, co s nimi dělám, takže s tým "všeobecně" bych byl opatrný. :mrgreen:
MouseKey
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 4. 3. 2013 12:33

Mysli na jednu věc jako na zaklad - oči ti nikdo nevrátí a koukat na něj budeš prakticky stoprocentně.takže i když se to nezdá tak panel panel panel - jakej je.Budeš se ho dotykat a chceš aby reagoval - jde udělat svižny stroj i ze stareho srače ale 99 procent lidi nezvlada ani primitivitu typu link2sd,fstab takže panel panel panel a pamět a dvoujadro.No a zbytek je v teto cenove kategorii v rukou božich - je fajn pokud maš třeba router značky XYZ a zjistiš kombinaci typu se šifrovanim typu toho a toho je schopen se připojit max na 4 metry,občas hapá a sit nejede pokud je zastrčena sd karta při teto kombinaci vůbec.Nedávno jsem řešil u lidí...Takže jako první si vyber model - vlez na XDA a nikoliv živě - tam si ho vyhledej a mrkni se do diskuze.pokud tvůj vysněny model tam není - škrtej ho z výběru rovnou... :-)
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nomadm 3. 6. 2013 16:33

takže kolem 2 - 3 tis. Kč se nedá na brouzdání po netu + semtam nějaký film pořídit?

-- 3. 6. 2013 16:34 --

ten Cube U30GT je krapet dražší...
nomadm
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 3. 6. 2013 17:15

CUBE30GT je už dávno pasé, mrkni se na RAMOSE, ten na XDA je ;)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod radimecek13 3. 6. 2013 19:25

počkal bych na tento:

viewtopic.php?f=1936&t=1190087
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod therage 4. 6. 2013 00:15

Tahle levná zařízení, to je hrůza :X

Důvody proč ne:
* levné materiály, vrže to jak stará bába
* špatné displeje s nízkým rozlišením
* poruchovost a s tím spojená nespolehlivost

Raději počkat a našetřit více peněz a koupit něco kvalitního ale za rozumnou cenu.

Doporučuji:
* Nexus 7
* Nexus 10

Recenze si dohledáš. Třeba ta 7 je i pro studenty za vynikající peníz. Poměrem cena/výkon kraluje.

Vím o čem mluvím, prošlo mi rukou několik levných svítidel (tabletem bych to opravdu nenazval).

U Nexus 7 si spousta lidí stěžuje na absenci slotu na paměťové karty. Prodava se totiž u nás ve verzích 8 a 16GB. To však řeší OTG. Pomocí redukce pak můžeš k tabletu připojit flash disk a pohodově pracovat. Důležité věci nechat v interní paměti a zbytek na flashku na klíčích.

Není to swag, cool a kdo ví co ještě ale funguje to. Navíc 7" je super velikost. Kompaktní a stále použitelná.
therage
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 4. 6. 2013 00:36

Nexus 7 je i 32GB s 3G, ale stoji o nemalo vice proti 16GB verzi.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Python.p 4. 6. 2013 00:38

U těch levných čínských tabletů je třeba si ohlídat základnu nadšenců - xda a slatedroid kde máš jistotu že se podaří vyřešit dětské nemoci
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod therage 4. 6. 2013 00:40

alfah4ns píše:Nexus 7 je i 32GB s 3G, ale stoji o nemalo vice proti 16GB verzi.

Ano ale tazatel tlačí na cenu, musíme zůstat nohama na zemi. Nexus 7 16GB ideál.
therage
Junior

Další stránka