Tablet na internet do 3 000 Kč

Surface a další dotyková zařízení - nejen s Windows

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod juudzyn 2. 9. 2013 16:53

Ahojte lidi, chtěl bych se přeptat jestli by někdo neporadil s tabletem do 3000, je to pro pubertalni segru jen na prohlizdeni netu. Mozna nejakej ten serial.

No pokud mozno neco vetsiho nez sedum palcu, vim ze tam toho moc neni,ale kdyby se naslo bylo by dobre.
juudzyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 2. 9. 2013 17:03

Šel bych už do 1GB RAM tabletu takže například > Lenovo Ideatab A1000. Ty 200 Kč nad se mi zdají jako rozumný příplatek.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Junior

Odeslat příspěvekod pethol 20. 11. 2013 12:46

Da se to lenovo pouzit s klavenici? Pripadne je nejaka vhodna pro tento model? Jde mi jenom o poznamky, na nic jineho by vicemene nebyl. Diky.
Život je hořký, bohudík !!!
Umění žít spočívá v tom, umět se včas
rozhodnout, na co se vys...t !!!
S vodkou sem se seznámil již v dětství a na svou první lásku nikdy nezapomenu !!!
Kdo si nenakrad, musí to brát jako že nevyhrál !!!
pethol
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 20. 11. 2013 12:50

Na poznmámky je nejlepší tužka a papír a nebo plnohodnotná klávesnice. Zkus google určitě ti poradí která klávesnice k němu funguje.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod oooooooooo 20. 11. 2013 14:21

Kód: Vybrat vše
Da se to lenovo pouzit s klavenici? Pripadne je nejaka vhodna pro tento model? Jde mi jenom o poznamky, na nic jineho by vicemene nebyl. Diky

OTG je v popisu?Mně funguje i s mobilem klavesnice prakticky jakakoliv co po ni šahnu.Samozřejmě než jsem kupoval tak jsem koukal a hledal aby to nebylo OTG v podani goclever a podobnych chutovek.Zkus to taky tak.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý